Annonse

ROOKIE SKATES

Happy sunny Saturday, darlings ♥

Har dere sovet godt? 

Jeg våknet for en liten time siden, og har frem til nå hatt en avslappende morgendate med telefonen og sengen. Chill og herlig start på dagen med andre ord.. Solen har meldt sin ankomst her i hovedstaden og jeg skal i løpet av formiddagen på brunch date med jentene, men før den tid skal jeg kose meg med kaffe og Bonanza. Hehe, perfekt lørdag!

Folkens? Jeg må forresten bare vise dere noen helt sinnsykt kule og badass bilder fra en nettside jeg kom over for en liten tid tilbake.. Asså, jeg har bare én ting å si, og det er at rulleskøyter må være det kuleste tilbehøret i hele denne vide verden. Hvem skulle trodd at de retro skøytene fra way back in time kunne bli såpass funky fresh som det her, og da jeg fant frem til Rookie Skates via hashtags på instagram var jeg solgt. Et par av disse rulleskøytene er på vei til meg as we speak, etter en overivrig e-post til leverandør med et ønske om å gjøre hva som helst for å få klørene i tidenes fresheste rulleskøyter. Siden vi selvfølgelig ikke har et utsalgssted i Norge har jeg søren meg bestilt dem fra Danmark, og jeg kan ikke vente med å rulle rundt på disse i sommer. OH LORD!!


Rulleskøytene med leopard skal altså få smilet mitt bredere enn noen gang, og bare TENK hvor sjuuukt freshe outfitbilder jeg kan ta med de her da. Halleluuuuja så giret jeg er.. Over et par rulleskøyter liksom, men sånn er det når man får øye på noe man virkelig legger sitt elsk på. Hahahah! Store barn, små gleder.. 

Hadde dere en fin kveld i går forresten? Jeg dro opp til Pay og Kamilla hvor en liten jentegjeng var samlet til fredagsgodt og superchill som et resultat av Justin konserten. Ingen av oss var i vater på noen som helst måte, så den rolige fredagen gjorde skikkelig godt. Nå skal jeg faktisk ta det helt med ro frem til lanseringsfesten min på torsdag, og ikke røre en eneste dråpe med alkoholholdig drikke. Hehe!

Hva er planen for dagen da, lovelies? 

SMASK ♥

Annonse