Annonse

RØRT, OVERVELDET OG TAKKNEMLIG

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne… Jeg føler også at jeg gjentar meg selv til det kjedsommelige, men sånn må det bare bli når responsen på både intervju i VG, samt gårsdagens video er så enorm. Jeg er rett og slett helt overveldet og rørt – og ikke minst, ubeskrivelig takknemlig. Takknemlig for at dere er så gode, og for at jeg har så fantastiske følgere, men også fordi såpass mange åpner seg opp, og ønsker å dele sine historier. Jeg har mottatt meldinger og mailer fra både voksne og ungdom i tenårene,  jenter og gutter, og nå skal jeg sette meg ned for å svare alle sammen. Det har vært mange fine historier, men også mange vonde. Jeg har sittet og grått meg gjennom flere meldinger – det er så mange som sliter! Flere enn vi aner… Jeg håper at mer åpenhet rundt temaet kan være til hjelp for mange – både dem som har havnet utpå, men også pårørende. At det er vanskelig å være en av de nærmeste til dem som har havnet dypt i et rusmiljø, kan uten tvil oppleves som svært vanskelig.

I går dro jeg ut til mamma, og satt ved siden av henne da hun skulle se videoen jeg publiserte i går. Det er jo mye som hører historien til som mamma aldri har visst, og desto tøffere å være så åpen. Men mamma er som hun alltid har vært – helt fantastisk og forståelsesfull. Hun synes det er så flott at jeg er åpen om dette, og det synes jeg sier ekstremt mye om henne som person. Det er nok ikke alle som hadde taklet like bra at datteren deres la alle kortene på bordet, men mamma står i det. Like tøff, rakrygget og stolt som alltid. Hun er så forbanna magisk!

I dag startet jeg dagen ute på trappen. Regnet høljet ned, men jeg satt under tak og koste meg med en kopp kaffe i den friske luften, mens jeg leste meldinger fra dere akkompagnert av lyden av regn og fugler som kvitret. Det var akkurat en slik morgenstund jeg hadde behov for nå.

Nei, dere… Takk! Bare, takk.

Jeg er så evig takknemlig for at dere finnes, og dere skal vite at jeg setter ekstremt stor pris på hver og en av dere. Mange gode klemmer og tusen slengkyss herfra!

(Annonselenke) Genseren jeg har på meg, finner dere forresten HER! På salg, og greier…

Sees senere, fininger!

Annonse