Annonse

ROSENDAL

Tenk at juli snart er over allerede… Er det bare meg, eller har denne sommeren rast forbi i rekordfart? Jeg blir helt svett, haha!

Jeg nevnte for dere at jeg hadde noen bilder fra mitt favorittsted som jeg ønsket å dele med dere, og nå var det på tide å grave frem macen fra bunnen av en skuff på kontoret… Den har ikke akkurat fått kjørt seg i det siste, men det er jo også et tegn på at vi har tatt ferie. Hjelpes som vi koser oss! Men tilbake til favorittplassen… Rosendal! Altså… Dette er en av de vakreste stedene i det flotte landet vårt, og vi legger alltid inn en liten visitt i løpet av sommeren. Det blir liksom ikke sommer uten en natt eller to på Rosendal turisthotell, og selvfølgelig en tur til Baroniet. Neste gang skal vi også ta med turklærne og utforske de mange vakre områdene i nærheten, og jeg gleder meg allerede! Denne gangen ble det derimot bare slaraffenliv og lave skuldre…

Jeg har alltid elsket Rosendal, og jeg tror de fleste av dere som har fulgt meg over flere år har fått med seg at dette er et sted som betyr mye for meg. Da jeg vokste opp ferierte vi alltid på hytten vår i Baldersheim – en liten bygd halvannen time utenfor Bergen i Fusa kommune. Jeg elsket somrene vi tilbrakte her, og har så mange gode minner fra disse feriene at jeg kan bli rørt til tårer bare av tanken… Og hver sommer dro hele familien på utflukt til Rosendal og Baroniet.

Jeg husker det som det var i går jeg løp rundt i den vakre baronihagen, med musefletter og blonder på sokkene. Og der løp vi – alle vi søskenbarna, lo og lekte, mens de voksne satt ved runde cafébord ved drivhuset, og drakk kaffe. For en lykke! Jeg vil så gjerne videreføre denne tradisjonen til vår lille familie, og vi er på god vei ♥ Det beste er at Dennis er like begeistret for Rosendal som meg, og det betyr så mye at vi begge finner glede i denne plassen.

        

Hadde det ikke vært for at været på Vestlandet er såpass ustabilt som det er, hadde vi uten tvil valgt Rosendal som venue for bryllupet vårt. Men så er det dessverre ikke en plass som blir mer stusselig enn Rosendal, når lave tåkeskyer ligger helt nedi dalen, og regnet bøtter ned… Den sjansen er vi rett og slett ikke villige til å ta, uansett hvor hysterisk det kanskje kan høres ut, haha!

Har dere en fin sommer, skjønne venner? ♥

Annonse