RUES DE PARIS

Hei igjen, fininger. 

Vi er tilbake på hotellet etter en fin dag med mer shopping, og butikken hvor vi svidde av mest penger og brukte lengst tid, var selvfølgelig vintage butikken Kiliwatch. Dette er et mekka for alle som er giret på det lille ekstra, sånn som Betty og jeg… Sjekk forresten ut det nye fine smykket mitt fra Second Female (her) Fint eller? Fikk det i posten fra MakeStyle rett før jeg dro, så det passet jo helt perfekt. Kjekt med nye smykker, og er man i Paris kan man med fordel pynte seg litt ekstra. Hehe. Ellers har jeg i dag på meg min nye jeans fra Bershka, min nye kåpe fra Very by Vero Moda, og wedges fra Nelly, for de som lurer på det. Skal selvfølgelig også vise dere noen av innkjøpene mine fra dagen, litt etterpå. 

Håper dere har en fantastisk lørdag ♥