Annonse

SÅ BLE DET JUL I ÅR OGSÅ…

Og plutselig var det lille julaften… Desember har aldri flydd forbi så raskt som i år, men jaggu – det ble jul likevel… Same procedure as every year… Som forøvrig er et fast innslag på lille julaften! Og som alltid satt Dennis og jeg benket foran TV-skjermen for å se denne obligatoriske, sjarmerende juleklassikeren, som vi aldri går lei av. Det er faktisk ikke jul uten, og da hovmesteren serverte første rett, kjente jeg at det flommet over av julestemning ♥

Stearinlysene er tent i alle kriker og kroker, og vi sitter her og knasker i oss julegodterier og andre godsaker som hører julen til. Det er jo sånn det skal være i julen… At man spiser til man sprekker, for så å spise litt til… Det er alltid plass til litt til. Og som dere ser, har jeg tatt den røde fargen inn i julevarmen… Tenk at man kan gå fra å mislike røde juledekorasjoner, til å ikke forstå hvordan jeg ever kunne ha en jul uten? Haha, jeg må jo bare flire litt av meg selv, for makan til vinglepetter skal du lete lenge etter.

Resten av kvelden er øremerket julefilmer, og jeg gleder meg sååå! Vi har mange filmer vi skal se, så nå åpner vi en flaske rødvin som vi skal kose oss med på denne deilige julekvelden. I morgen er en stor dag, så vi kan ikke bli altfor sen i seng. Tenk det, Falk sin aller første julaften ♥ Gleder meg til å titte innom dere i morgen.

Nyt kvelden før kvelden, vakre venner!

Annonse