Annonse

SÅ ENKELT KAN DU REDUSERE DITT KLIMAFOTAVTRYKK

Annonse: Love Beauty & Planet

Jeg elsker det økende fokuset vi ser på klima og miljø, og jeg elsker at flere og flere engasjerer seg, og gjør en innsats for å endre sitt klimafotavtrykk. Jeg føler liksom at vi er på vei mot et bedre sted, og det er definitivt en god følelse. At vi må endre holdninger og være villige til å ofre et par ting er et faktum – vi kan ikke lenger forbruke slik vi har gjort til nå. Ved å redusere kjøttkonsum, redusere forbruk og shopping, og fly mindre, tar man uten tvil noen steg i riktig retning.

Som influencer, er det viktig å ta rollen som forbilde på alvor. Jeg vet at jeg påvirker, og da ønsker jeg å påvirke i en positiv retning, og inspirere til en mer bærekraftig livsstil. Derfor er jeg så ekstremt stolt over å få muligheten til å samarbeide med miljøbevisste aktører, som ønsker å være mer bærekraftig, og gjør det de kan for å redusere sitt klimafotavtrykk.

Jeg har brukt shampoen og balsamen fra Love Beauty & Planet i flere måneder nå, og jeg er så fornøyd med produktene. Og siden jeg er så fornøyd, har jeg selvsagt ventet på flere nyheter. Jeg har jo håpet så inderlig på at Love Beauty skal komme med flere godsaker på markedet, og det har de jaggu gjort.

La meg presentere deres splitter nye herligheter… Tørrsjampo, deo og ansiktsrens. Halleluja! Jeg er jo alltid på jakt etter en ny deilig deo, og denne her er til å rope høyt hurra for. Den dufter himmelsk av kokosvann og mimosa, og er selvfølgelig vegansk. I tillegg er forpakningen laget av 100% gjenvunnet plast.

Jeg har prøvd utallige deodoranter opp igjennom årene, men har liksom aldri funnet akkurat den deodoranten som både dufter vidunderlig, og som også får meg til å føle meg fresh og fin gjennom hele dagen. Den deoen har jeg endelig funnet, og jeg er så fornøyd.

Tørrsjampoen er også en ny favoritt på badet. Dere kjenner meg såpass godt nå, at dere vet at jeg er avhengig av tørrsjampo. Denne er nydelig, og dufter magisk. Den blå serien er min soleklare favoritt, og både sjampo og balsam blir flittig brukt her i heimen.

Ansiktsrensen har jeg akkurat begynt å teste, og jeg gleder meg til å se hvordan huden min blir fremover. Alle produktene fra Love Beauty & Planet er infusert med naturlige ingredienser som økologisk kokosolje og murumurusmør. De har forpliktet seg til å innhente ingredienser av ypperste kvalitet på en ansvarlig måte. Produktene er utelukkende veganske, og hvis du lurer på hvorfor flaskene ikke er gjennomskinnelige, så er det fordi de er laget av plast som er blitt brukt før. De er resirkulerbare også! Bruken av resirkulert plast gir noen ganger flaskene litt farge. Men det er det verdt. Neste på listen er korkene.

Love Beauty & Planet kommer alltid til å være transparente og åpne når det kommer til karbonavtrykket sitt, og de forplikter seg  til å oppgi de årlige karbonutslippene produktene og distribusjonen medfører. Jeg er så ufattelig stolt over å få muligheten til å samarbeide med dem.

Dere finner de nye nye produktene hos kolonlial.no, men sjampo og balsam finner dere i flere dagligvarebutikker som Rema 1000, Spar, Meny, og Kiwi. Yay!

Mini er lagt, og nå blir det voksentid. Deilig mat og levende lys er akkurat hva jeg trenger akkurat nå ♥

Annonse