Annonse

SÅ FORBANNA URETTFERDIG…

God lørdag, finingene mine ♥

Sorry fraværet, altså… Jeg har vært så langt nede siden jeg kom hjem, og sliter med å godta at det er ok at jeg har et «normalt» liv.

Det føles så forbanna urettferdig at jeg skal ha en varm seng, et trygt hjem, samt tilgang på alt jeg ønsker og har behov for til enhver tid, men nå jobber jeg for å komme over den verste kneiken. Jeg gjør det jeg kan for å bidra der det trengs, og så får jeg bare akseptere at dette kan kombineres med å nyte livet på hjemmebane, og leve slik man vanligvis gjør. Det hjelper jo faktisk ingen om jeg setter livet mitt på hold, og slutter å glede meg over det livet jeg lever…

Nå har jeg kjørt mamma og Jon til flyplassen, og resten av lørdagen tilbringes i pysjen her hjemme… 

I dag forlater vi ikke cribben på noe som helst tidspunkt, og jeg har i tillegg fått handlet inn til både lørdagskosen og YouTube-søndag. I morgen blir det jo hele to episoder da forrige søndag utgikk, og vi er sikker på at innholdet kommer til å falle i smak, haha. Jeg tør nesten å garantere en god latter!

Dennis forstuet ankelen forrige helg, så han ligger strak ut på såffan. Og han er så sutrete og grinete atte hjelp. Gi meg en heftig man flu anyday, ass, for det her er jo helt sjukt, haha. «Kristin, vær forsiktig med foten», «Kristin, kan du hente noe å drikke?», «Kristin, kan du finne krykkene mine?», «Kristin, jeg er sulten», «Kristin, jeg er tørst», «Kristiiiin, jeg trenger lader til telefonen», «Kristiiiiiiin, kan du finne pledd til meg?», «Kriiiiistiiiiiin, jeg trenger hjelp», «Kriiiistiiiiiiiin, kan du ta på ny støttebandasje?«…

Damn! Dere skjønner hva jeg mener… 

Jeg lover å være mer i vater i morgen, vakre venner… Jeg trenger bare denne dagen til å komme meg på, og håper på forståelse for mitt kjedelige fravær..

Love you all ♥

Annonse