Annonse

SÅ FRUSTRERENDE ATTE HJELP!!

Hei igjen, darlings ♥

Nå skal jeg dele noe veldig, veldig weird med dere – noe som er både merkelig og vanvittig frustrerende på samme tid… Såpass frustrerende at jeg har lyst til å rive av meg huden, haha.

Katherina Kamrpani er dama bak «The Uncomfortable» – en samling av bevisst frustrerende hverdagslige objekter, som gav meg både illebefinnende og tiks da jeg scrollet meg gjennom disse bildene for en tid tilbake. Jeg tror jeg skreik for meg selv, faktisk, og tenkte i det øyeblikket at dette var bilder jeg måtte dele med dere på et senere tidspunkt.

Dette gjør faktisk vondt i kroppen… SE på det her!

PicMonkey Image-5

Mææææææh!

Nå skulle dere faktisk sett meg… Jeg vrir meg i smerte, faktisk… HAHA! Au, dette gjør så fryktelig vondt! Jeg orker der bare ikke.

Ok, litt til da…

PicMonkey Image-4

UNNSKYLD!

Hvilken gjenstand hater dere aller, aller mest? Jeg takler det bare ikke…

LOVE YA’LL

Annonse