Annonse

SÅ GJENNOMFØRT AT DET BLIR TEIT!

Jeg er så gjennomført at det noen ganger blir litt teit..

I hvert fall når det er snakk om dekorasjoner til en bestemt begivenhet, eller når det rett og slett kommer til innpakking av gaver.. Det er ikke snakk om å gi bort gaver som er pakket inn med null kjærlighet og en dasj manglende kreativitet, og i min forskrudde verden er det viktig at gavepapir matcher med både bånd og kort. Jeg er verre når det gjelder borddekking og dekorering til festivitas, for da går jeg i gang med planleggingen og innkjøp flere uker i forkant, haha. 

Nå har jeg nevnt sånn ca. hundre ganger at det er duket for jentenes julebord på lørdag, og det kommer vel ikke akkurat som et sjokk at bordet skal dekkes i knallrosa, lilla og metallic – da blir det akkurat så girly det bør være, haha! Nå gjelder det bare å få spikret de siste detaljene, og så er jeg klar for å huse 15 smellvakre kvinnfolk!

Hvor awesome er ikke disse mini discokulene? 

Helt rå, eller hva? Disse fant jeg på Søstrene Grene til den nette sum av 6,- per stk. Det er jo virkelig noe å rope hurra for, og discokuler er jo et must på jentefest. Bord og stoler er bestilt fra Den Flyvende tallerken, og alt jeg trenger nå er å få ryddet bort alt rotet, sånn at det faktisk blir litt koselig her. Jeg forstår bare ikke hvordan det alltid kan bli så himla rotete! Nå har vi jo til og med bedre skapplass, så hvor jeg gjorde av rælet før vi flyttet må jo gudene vite – jeg blir helt matt! 

Er det noen som har et knakende bra tips til hvordan man skal få orden på en supereffktiv måte? Hver gang jeg går i gang tar jeg meg selv i å plutselig bare sitte der og stirre tomt ut i luften.. Det er nesten som jeg sovner uten å lukke øynene, haha.. Og det er så forbanna irriterende.. Jeg MÅ bli mer organsiert og ryddig av meg! Det får bli et sånt teit nyttårsforsett, lol!

Musikken må i hvert fall fyres opp femten hakk akkurat nå, hvis jeg i det hele tatt skal få energi til å få gang her i Hemdalsgata. Get shit done, Gjelsvik! Og det ASAP!

Har dere en fin dag? Er det noen av dere som skal på julebord på lørdag? 

SMASK

Annonse