Annonse

SÅ MYE FEELGOOD I EN BITTELITEN VIDEO

God morgen, darlings. Happy lørdag!

I dag er jeg lettere redusert etter gårsdagens festligheter. Det ble en tur på klubb for å danse rumpen av meg, mens Sophie Elise styrte spakene – jeg må jo bare si; DAMN!!! Den frøkna der vet å lage god stemning på dansegulvet. Hun er en fantastisk DJ, og dette var rett og slett en deilig opplevelse. I tillegg møtte jeg så mange av dere herlige blogglesere også, og det gjorde kvelden komplett.

Nå hygger jeg på kjøkkenet med radio og kaffe, og skal snart gå i gang med å pakke en liten bag – jeg skal nemlig til Bergen i dag for å feire enda en 30-årsdag, og jeg gleder meg stort til enda mer moro, og ikke minst til å se de herlige bergenservennene mine igjen ♥

Før jeg pakker baggen, tenkte jeg å dele denne lille snutten fra venninnekvelden jeg hadde i sjappa for noen uker siden. Flere av dere har sikkert sett den på Facebook, men det er så mye feelgood i den videoen her, at den også fortjener en plass her på bloggen.

Det er ingen tvil om at jeg kommer til å arrangere flere slike kvelder i fremtiden, for dette her var rett og slett MAX kos. Dere, ass. Jeg er så himla glad i dere ♥

Alright, jeg må svinge meg litt, men vi sees igjen litt senere. Ønsker dere en sprudlende lørdag, fininger!

Annonse