Annonse

SÅ UENDELIG TAKKNEMLIG!

Heia ♥

Jeg sitter her og spiser en litt sen frokost – rundstykker med egg og majones, som bringer frem gode barndomsminner. Det var lørdagsfrokosten sin det, egg og majones, så i dag nyter jeg 90-tallets lørdagsfrokost på en torsdag. Herlig!

Frokosten kombineres med noen fantastise behind-the-scenes-bilder fra shooten vår. Disse er det Ane som har tatt, og jeg må selvfølgelig dele dem med dere. De oser feelgood all the way, og det var jo akkurat sånn den dagen var.. En dag fylt med latter, glede og masse farger. Hurra!!

Jeg må enda en gang få lov til å rette en stor takk til alle som bidro til å gjøre denne dagen helt magisk..

Både dere lesere som viste et enormt engasjement både i forkant, under selve shooten og i etterkant, men også modellene, Anna og Elin, fotografen Ane, Make-up artisten Therese, OPI dronningen Belinda, og selvfølgelig Scandic Stavanger City, som gav oss det største og fineste rommet som vi kunne boltre oss på. Uten all god hjelp fra så mange fantastiske mennesker, hadde jeg aldri fått det til. Jeg er så heldig, så stolt, og så uendelig takknemlig. 

Det endelige resultatet har dere nok sett allerede, men hvis ikke, finner dere bildene HER.

Talk later, babes.. Jeg har et litt hissig innlegg på lur, haha!

Klem i fleng ♥

Annonse