SAFEMATE

Fininger, jeg må bare tipse dere om en usedvanlig smart og trygg oppfinnelse, nemlig SafeMate. Har noen av dere hatt noen skumle eller uhyggelige opplevelser på kveldstid, hvor dere aller helst skulle ønske at dere kunne trykke på en knapp for å få hjelp? Det har jeg, og jeg glemmer aldri den uhyggelige følelsen av å være helt hjelpesløs.

SafeMate er en liten duppedings vi kan ha på nøkkelknippet, som rett og slett er et knappetrykk unna hjelp. Genialt eller hva? Det synes ihvertfall jeg, og under ser dere enda mer informasjon.

Hva er Safemate?

 

Safemate er en trygghetsalarm som kan brukes av både barn, ungdom og eldre. Hvis du trenger hjelp, eller føler deg utrygg, kan du trykke på alarmknappen og alarmen ringer opp dine nærmeste. Førstemann som tar telefonen får du snakket med via Safemate som da fungerer som en høytaler. De andre som står på listen din over kontaktpersoner mottar en sms med kart som viser nøyaktig hvor du befinner deg. Kontaktpersonene legger du selv inn når du skal registrere din Safemate-alarm, og du kan legge inn opptil 4 personer.

 

Safemate er i salg hos Elkjøp, Lefdal, Komplett og Vitus Apotek.

 

Denne anbefaler jeg på det varmeste, og jeg oppfordrer dere til å vise dette til foreldrene deres, og be dem kjøpe en til dere. Kanskje har du barn selv, som du burde kjøpe en slik en til? Har du en bestevenninne, eller en kjæreste, er dette den perfekte gave. Man kan aldri være trygg nok, om man så bor i en storby, eller liten by.

 

Se introvideo om Safemate her.

//I samarbeid med SafeMate