Annonse

SALVATION MOUNTAIN

Alright..

Jeg kan herved skrive under på at jeg har sett det sjukeste stedet på jord. Det mest unike, fargerike, halvgale og merkeligste stedet ever! Salvation Mountain, dere.. Herregud for en plass, og her passer ‘Herregud’ ekstremt bra. La meg bare få lov til å by på rykende fersk informasjon direkte fra Google!

Salvation Mountain ligger i nedre ørkenen i Sør-California like øst for Salton Sea, og en god time fra Palm Springs. Salvation Mountain er Leonard hyllest til Gud og hans gave til verden med sin enkle, men likevel kraftige budskap: «Gud er kjærlighet.» Han godeste Leonard hadde nemlig en vanvittig lidenskap for Gud, og opprettet helt føkkings alene dette mesterverket under her. Det tok han 30 år for pokker, og kunsten består av både bibelske og religiøse skrifter som Fadervår og Johannes 3:16, i tillegg til blomster, trær, fossefall, solstråler, bluebirds, og mange andre fascinerende og fargerike gjenstander. Fjellet er laget av lokal leire samt donert maling, og er helt unikt i USA og sannsynligvis på verdensbasis. 

OK! Skjønner dere hvor vanvittig det var å oppleve dette? Fra å kjøre i endeløs ørken til å plutselig komme frem til det her? Galskap, men også TIDENES location for photo shoot! Mariann i 2minutter vet virkelig hva hun snakker om, og selvom det var forbanna langt unna, var den kjøreturen SÅÅ verdt det. 

Dagen i dag ble altså brukt til shoot, og jeg er så vanvittig spent på å se det endelige resultatet. Dette kan ikke bli annet enn helt forbanna amazing, og under her får dere en aldri så liten smakebit.. 

Halloo?? Snakker vi magi, eller? Igjen?? Haha, JA.. Vi snakker magi! 

Nå er vi helt skutt etter en lang dag på et fjell i en ørken i førti grader, samt totalt syv timer i bil. Nå blir det derfor et «natta» fra oss her i Hollywood, og så får vi heller skravles litt mer i morgen, eller hva? Og i morgen, dere.. I morgen er det duket for halloweenparty, og GJETT om vi skal kle oss ut og danse ut i de sene nattetimer. Haha, GØY!

Nyt lørdagen så lenge, vakre venner.. Dere betyr hele verden for meg

SMASK ♥

Annonse