Annonse

SAM SMITH

Hallaisen, RockStars ♥

Denne mandagen kom altfor fort, som de stort sett gjør hver eneste uke, og selvom jeg har vært oppe siden klokken altfortidlig, er jeg likevel i godt humør. Jeg befinner meg nemlig i Stavanger i forbindelse med et TV-opptak sammen med Dennis, så denne mandagen kunne faktisk ikke vært bedre. Jiippiii!

For å gå over på noe helt annet… Det gikk jo litt hurtig for seg da vi var i Berlin, og siden jeg ikke kunne sitte med trynet trøkket nedi dataen hele dagen, fikk jeg liksom aldri fortalt dere hvor bra Sam Smith konserten var på fredag.

Jeg liker stort sett alle musikksjangere, men kan absolutt ikke kalle meg selv for en musikkelsker som har peling på musikk. Jeg lar meg fenge av melodien, og teksten bryr jeg meg liksom ikke så mye om, men en vakker stemme settes stor pris på, spesielt når tonene kommer ut av munnen på en mann. Sam Smith har jeg nylig fått øynene opp for, og selvom han ikke entrer topplisten over kjekke mannfolk, tar han pusten fra deg når han åpner kjeften og begynner å synge. 

FOR en stemme!

Vi stod og gynget på dansegulvet til den deilige musikken, med en drink i den ene hånden og et glass vin i den andre, og hele stemningen var magisk. Absolutt en perfekt start på fredagskvelden!

Om dere ikke har hørt så mye av Mr. Smith, anbefaler jeg alle å sjekke ut musikken hans på Spotify som dere kan finne HER, og folkens? Jeg som elsker «Latch» døde jo bare bittelitt da jeg hørte den akustiske versjonen… Fy flate så magisk! 

Nå skal Dennis og jeg nyte hverandres selskap, og i kveld blir det date night. FOR en mandag!

Har dere en fin dag, skjønninger?

SMASK ♥

Annonse