Annonse

SAME LOCATION, DIFFERENT OUTFIT

Jadda folkens, jeg er tilbake på min favoritt location, men i ny innpakning. Burgunder og militær er en herlig kombinasjon, og det jeg gikk for i dag…

Skjørt fra Bik Bok, topp og jakke fra Pull & Bear, sweat vest fra H&M, veske fra Bianco, smykker fra Nelly/Glitter, armbånd fra Nelly/Pieces, og Converse på føttene. 

Forresten… Jeg har jo helt glemt å informere dere om følgende: JEG VANT BILEN!!! JOOHOOOOOO. Herlighet så gøy, og TUSEN TAKK til alle dere som hjalp meg med å vinne. Hadde det ikke vært for dere, hadde jeg aldri vunnet, så dette var stas. Nå skal jeg snart gå i gang med dagens challenge, som går ut på å fortelle dere 10 ting om meg selv. Nå har jeg jo allerede fortalt dere noen ting dere ikke visste ,og det er jo ikke gøy å fortelle noe dere allerede vet. Har dere noen ønsker for hva disse 10 tingene skal være? 10 ting jeg hater, f.eks?? Blir kjempeglad for tilbakemelding…

SMASK

Skrives litt senere, fininger!

Annonse