Annonse

SAMLE MINNENE DINE

Annonse: fotoknudsen

Den aller beste måten å ta vare på både gamle og nye minner, er å gjemme dem i en fotobok! De vil alltid være godt gjemt i hjertet, men det er noe helt spesielt å sette seg ned for å nyte og bla gjennom det ene hyggelige minnet etter det andre! Jeg har nylig laget en fotobok fra sommeren 2021, og jeg elsker å bla i den! Faktisk er disse stundene jeg får for meg selv – med fotobok og kaffe, noe jeg verdsetter og ser på som noe magisk, og jeg kommer uten tvil til å lage fotobok etter hver eneste sommerferie, reise, eller spesielle hendelse, for hvert eneste år som går!

Du har kanskje noen minner med tilhørende bilder fra årets sommerferie, som du ønsker å forevige? I så fall anbefaler jeg å lage fotobok, som du nå kan lage til 40% rabatt! Tilbudet gjelder til 22. august ♥

Å lage fotobok er superenkelt, og det tar ikke lange tiden hvis man lager den gjennom appen! Der har jeg laget alle fotobøkene mine, og jeg tuller ikke når jeg sier at det tar i underkant av 5 minutter. Jeg velger nemlig alltid hurtig påfyll, med 1 bilde per side. Dette synes jeg er så fint, og på denne måten får jeg en tjukk og lekker fotobok til salongbordet. Jeg anbefaler også stivt omslag, og Layflat-innbinding!

Det er virkelig noe av det kjekkeste å ha liggende fremme på bordet… Både slik at man selv får en hyggelig påminnelse om en deilig opplevelse, eller for å ha noe kjekt å vise frem til gjester som kommer på besøk! En fotobok kan nemlig være en herlig «icebreaker», og sette tema på agendaen. Hvor gøy er det vel ikke å kunne snakke om Jotunheimen, f.eks, mens man kan vise til et realt, friskt bildedryss?! Eller favorittsommeren som ble tilbragt på hytten med familien?

Klikk HER for å bestille! RABATTKODE: FERIEBOK40 ♥ Gyldig tom. 22. august!

Ønsker dere en skikkelig deilig søndag!

Annonse