Annonse

SAMMEN FOR Å HJELPE!

//Lokal tid: 04.09

Heia, vakre lesere!

Jeg vet at flere av dere har vært litt nysgjerrige omkring hvordan jeg stiller meg til krigen i Syria og flyktningsituasjonen, og jeg skjønner godt at flere av dere har etterlyst en mening eller et tiltak. 

La meg bare si det sånn at denne grusomme situasjonen river meg opp innvendig.

Det er umulig å forestille seg hvordan denne situasjonen føles for dem som er midt oppi det hele, og det er når man leser om slike katastrofer, at man virkelig innser hvor ekstremt heldig man er som er født og oppvokst i trygge Norge.

Jeg kunne skrevet en hel stil om hva jeg mener, synser og sanser, men i denne omgang ønsker jeg å fatte meg i korthet, og heller fokusere på det tiltaket et knippe bloggere har satt i gang; Forente Bloggere – sammen for å hjelpe!

Med på laget er Pappahjerte, CasaKaos, Ida Wulff, Marthe Borge, Kristina Andersen, og Speiltvillingene, og vi ønsker å stå samlet i kampen om å hjelpe flyktningene!  

Derfor har vi startet en innsamlingsaksjon for Flyktninghjelpens arbeid i Middelhavet, og målet vårt er satt til 100.000 kroner. Med det samlete lesertallet vi har, burde ikke dette være vanskelig å oppnå, så nå håper vi at DERE vil bidra sammen med oss. 

 Støtt aksjonen her!


I tillegg til vår felles innsamlingsaksjon, ønsker jeg å bidra litt ekstra.

Gjennom hele september, vil 20% av all omsetning på www.styleconnection.no gå til Flykninghjelpen, så kanskje dette bidrar til shopping med bedre samvittighet, i en perioden hvor det virkelig brenner. 

Sammen er vi sterke, alle monner drar! Vi håper på å skape noe stort her, så del gjerne saken videre med famiie og venner. Jeg sier som Pappahjerte; Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe. Sammen for å hjelpe.

Stor klem

Annonse