Annonse

SAMMEN KAN VI GJØRE EN FORSKJELL

Åh!

Dere, ass. Takk for fine gratulasjoner og ord! Sammen er vi dynamitt ♥ 

Men, fininger? Skal vi for et lite øyeblikk droppe alt om det overfladiske, og gå sammen om å redde liv? Det kan vi nemlig gjøre ved noe så enkelt som å støtte UNICEF sin julekortaksjon. Mens vi i Norge forbereder oss på å feire jul med familie og venner, er millioner av barn i hele verden på flukt fra krig og katastrofer. Derfor har UNICEF sparket i gang en julekortaksjon som i praksis betyr at hvert julekort kan utgjøre en forskjell.

Hos UNICEF kan du nemlig bestille årets julekort eller hvilke som helst andre kort for den saks skyld, og det som er så fint er at du kan laste opp dine egne bilder som du ønsker å benytte. Dersom vi kan bidra til at UNICEF får 10000 bestillinger av julekort vil det sikre hele 12000 alvorlig underernærte barn behandling gjennom den mest kritiske fasen, eller finansiere at flere tusen barn kan fortsette skolegangen selv om de er i en nødsituasjon. Jeg ber derfor om deres hjelp til å spre budskapet slik at flest mulig velger å bestille sine julekort via UNICEF i år.

Åh.. 

Jeg håper så inderlig at vi sammen kan skape litt oppmerksomhet rundt dette, og selvom jeg velger å tro at de aller fleste ønsker å bidra uten å få noe i gjengjeld, vil jeg likevel nevne at alle som hjelper til blir med i trekningen av et Nikon kamera til en verdi av 4.300NOK. Det blir du ved å bestille julekort, men også ved noe så enkelt som å klikke deg inn på www.julekort.unicef.no og trykke på knappen hvor det står «Jeg støtter julekortaksjonen»

Jeg stemmer for at vi gjør julen litt bedre for noen som virkelig trenger det der ute. 

Nyt fredagskvelden, kjære venner. Nå skal jeg spise snop og bestille julekort fra UNICEF ♥

Kjærleik

Annonse