Annonse

SAMMEN SKAPER VI DEBATT!

Det koker om dagen…

Folkens? Sammen skaper vi debatt! Jeg har mistet oversikten over hvor mange kommentarer, meldinger, mails og snapchats jeg har mottatt de siste dagene, hvor dere forteller meg at dere kjemper sammen med meg. Hvor dere forteller at vi er helt nødt til å sette ned foten og skape debatt. Flere av dere har gitt fingern til kroppspresset, og kansellert timer til diverse inngrep, dere har innset at dere ikke trenger – dere hadde bare behov for en tankevekker, og en påminnelse om at dere er gode nok akkurat slik dere er.

Vi skal ikke akseptere normaliseringen av plastisk kirurgi… Vi skal ikke gi etter for presset bare fordi det er «slik det har blitt» … Bare fordi at dette er den nye «normalen» ! Det er nok nå, og jeg er så inderlig glad for å se at vi gjør en forskjell. Vi må bare skrike høyt nok, og bli hørt… Nå ut, rett og slett.

I morgen starter jeg dagen hos God Morgen Norge, hvor vi skal ta opp alt dette jeg har snakket høyt om de siste dagene. Nå skjer det ting, folkens. Nå blir dette tatt tak i, og i morgen klokken 07.40, kan dere høre enda mer av det jeg så inderlig ønsker å formidle. Tune inn på TV2 om dere ønsker å starte dagen sammen med meg, så får vi håpe vi klarer å utrette enda mer!

Takk igjen for et brennende engasjement… For kommentarer, delinger og likes – sammen er vi DYNAMITT ♥

Annonse