Annonse

SAMPLES

Aloha, Lovelies ♥

Gjett hvem som nettopp leverte en pakke til meg på døren, da?

Min gode venn i UPS. Han har levert en god del ting til meg nå, og har begynt så smått å få en viss forståelse for hva jeg driver med. I begynnelsen skjønte han fint lite, da han flere ganger i uken skulle levere pakker til meg, men nå har vi kommet dit at han stiller spørsmål om hvordan bedriften snurrer om dagen. Haha, han bare, «Ja, Kristin. Har do flera pakke i vente? Selger do varer? Går salget som do hopa pao?» Ja, dere skjønner tegingen.. Hyggelig fyr!

I dagens leveranse lå noen vareprøver jeg har ventet lenge på, og for å si det sånn er det bare til å glede seg til de kommende månedene. Deilige strikk kommer etterhvert, og jeg gleder meg nok mest til ankomsten av ‘Spank Me Skirt‘. Satan for et skjørt, folkens! Dette er rett og slett SUPERHOT, og jeg var selvfølgelig helt nødt til å gi skjørtet et passende navn. Hahahha!

Dette er sååå moro! 

Jeg ser forresten at noen av dere er litt missfornøyde med størrelsene på skjørtene som nå ligger for salg. Disse ble dessverre litt mindre enn planlagt, men husk at jeg tar all feedback med meg videre til neste kolleksjon, og størrelsene vil være bedre på neste leveranse. Samtidig må jeg få legge litt vekt på at både Kristin Skirt og Favorite Skirt har low waist, så disse skal altså sitte nedpå hoften og ikke oppe i livet.

Tusen takk for alle tilbakemeldinger fra dere, både ris og ros, og ikke minst for all støtte. Jeg blir så forbanna stolt når jeg ser dere iført StyleConnection, og jeg har faktisk blitt rørt til tårer ved flere anledninger etter en titt innom #styleconnection på Instagram. Dere rocker!

Alright, babes! Det er på tide å få på seg noen filler og komme seg ut av døren. Kan ikke sitte her inne å støve ned hele dagen.

LOVE LOVE LOVE

Annonse