Annonse

SAN DIEGO SHOPPING

Hei igjen, skjønnheter ♥

Eg haaar shooooppeeeeet, og siden jeg er så inn i granskauen fornøyd med mine nye tilskudd, tenkte jeg å gi dere en aldri så liten smakebit av noe av det som blir med meg videre. 

Jeg fant jo da TIDENES fresheste Converse i leopard som bare ropte til meg fra butikken, og vi snakker kjærleik ved første blikk. Er ikke dette de råeste skoene noen sinne? Det synes ihvertfall jeg, og i tillegg til disse har også et herlig utvalg accessories fått ny eier. Armbåndene, ringen, solbrillene og øredobbene er fra Urban Outfitters, og herlighet så mye gøy som faktisk finnes i disse butikkene. Kan noen fortelle meg hvorfor vi ikke har denne kjeden i Norge? Teit!


Nå skal jeg bli skikkelig fresh fremover, og Conversene får dere se mer av i dagens outfit-post som publiseres litt senere. Juuubiiiii!

Nyt dagen så lenge ♥

Annonse