Annonse

SAN FRANCISCO LIVIN’

God kveld i stuggu, vakre mennesker ♥

Når dere leser dette, sitter vi i bilen på vei sørover, og jeg er ganske sikker på at stemningen er knakende god, og at vi nettopp har vært innom McDonalds for å kjøpe en dobbel cheese og en stor kopp kaffe. Happy roadtrip, sier jeg bare, og herlighet så deilig det skal bli å komme frem til San Diego. Dette er virkelig en av mine favoritt destinasjoner, som jeg har vært inne på tidliger, og jeg er skikkelig spent på om jeg kommer til å like den like mye nå, som det jeg gjorde for snart fire år siden. 

Jeg lovet dere flere bilder fra San Francisco, og her kommer enda en oppdatering fra timene i denne spennende byen. Jeg må bare enda en gang uttrykke min iver over hvor mye vi faktisk fikk sett og gjort på bare én dag, og jeg føler virkelig at vi har fått smake på noe av det beste SF har å by på, på tross av liten tid. I tillegg fikk vi noen fantastiske bilder av Golden Gate Bridge, og i følge omtalene av denne byen, er det visst vanskelig å ta skikkelig fine bilder av broen da det ofte er mye tåke, som gjør utsikten dårlig. Gøy for oss at været var nydelig!

Dagen var nydelig og varm da solen sto høyt på himmelen, men her i San Fran er det ganske mye kaldere enn i LA på denne tiden. Heldigvis hadde vi pakket med oss både jeans og skinnjakke, for utpå kvelden føltes det litt mer som en sen norsk sommer… Ganske kjølig med andre ord, så nå drar vi tilbake til varmen, og forhåpentligvis får vi kanskje noen soltimer på stranden. Bikinien er ihvertfall pakket, sånn for sikkerhets skyld.Skrives fra San Diego, darlings ♥

LOVE YOU ALL!

Annonse