SÅNN FØLER JEG MEG AKKURAT NÅ…

PicMonkey CollageAkkurat nå er jeg helt skutt! Vi har ikke sovet siden natt til i går, og de 11 timene i fly fra San Francisco var ikke akkurat behagelig. Og det på tross av nyinnkjøpt oppblåsbar nakkestøtte, haha!

Flyet fra San Fran var i tillegg to timer forsinket, som resulterte i at vi mistet flyet vårt fra København til Oslo… Så nå sitter vi her da, og venter og venter på ny avgang. Heldigvis er det ikke så altfor lenge til boarding, og jeg har aldri gledet meg så mye til å komme hjem. Nå skal det soves helt til jeg våkner av meg sjæl!

Forresten… Det Snapchat-filteret over her er mitt soleklare favorittfilter. Jeg ELSKER dette filteret, og om jeg skulle lagt meg under kniven, så skulle jeg pokker ta operert meg til et slikt utseende som over her. Ferdig snakka!

Sees snart igjen, skjønninger ♥ I love you!