SÅNN SÅ JEG EGENTLIG UT…

Det skal bli skikkelig vanskelig å variere innledningen i innleggene mine fremover, for alt jeg vil starte med er å si at jeg er så hinsides glad i dere. Dere gjør meg så glad, og jeg håper dere vet hvor innmari stor pris jeg setter på dere alle sammen. Som nevnt for hundrede gang; TAKK for at dere gjør det å komme ut av «gravid-skapet» til en så ubeskrivelig fin opplevelse. Dere rocker!

Alright… Det er på tide å vise dere noen bilder av hvordan jeg egentlig har sett ut de siste månedene, haha. Det har jo vært litt tricky å skjule den voksende magen, og allerede i november begynte den å bli synlig. Det var riktignok først i desember den virkelig poppet, haha, så det har uten tvil vært litt utfordrende å ta bilder. Det har vært mye bilder av fugler, jul og omgivelser, for å si det sånn, og det med god grunn, haha.

I november var vi i Spania. Dere husker kanskje bildene jeg tok utenfor leiligheten til mamma og Jon? Jeg endte riktig nok opp med å bruke et bilde hvor jeg satt ved bordet, men da jeg stod oppreist så jeg slik ut. Det er liksom ikke så mye food-baby det der!

Plutselig ble det desember, og magen fortsatte naturligvis å vokse. Da jeg delte bilder foran peisen for å spre litt ekstra julestemning, var det denne magen som gjemte seg under pysjen. Det har vært mye fokus på å sitte riktig, for å si det sånn, i tillegg til å legge hendene på strategiske plasser, haha.

Det er bare en uke som skiller disse bildene, så magen er sånn cirka lik. Jeg blir nesten litt sjokkert over at det nesten ikke er synlig på «før» – bildene, men jeg som har visst om dette, kan jo se at det er en mage under skjorten, hihi. Uansett forstår jeg jo at ingen har merket noe, sånn siden jeg var så tydelig på at jeg ikke skulle ha barn. Da blir jo tanken så fjern, at jeg sikkert kunne vist frem en liten mage under genseren, uten at noen hadde reagert i det hele tatt, haha.

Tenk at jeg var gravid i Spania i sommer. På Ibiza… I Jotunheimen, for pokker!!! Hvor vi på dag tre endte opp med å gå i 12 timer i strekk!? Hahaha, jeg blir jo litt svett av tanken, phew… Lite visste jeg, da jeg vandret rundt med 16kg på ryggen, at jeg bare en måned senere skulle finne ut at jeg også bar på et lite vesen i magen…

Nå skal vi pakke kofferten, og etterhvert sette kursen mot Gardermoen. Vi reiser på kjærestetur til London i kveld, og jeg gleder meg sååå! Denne lille getawayen skal bli så vidunderlig, i hvert fall nå som jeg kan slippe magen løs, og ikke tenke over at jeg må gjemme meg under store skjerf og jakker, hah. Takk til alle som har delt supre London-tips, forresten! ♥