Annonse

SÅNN SER DET EGENTLIG UT

HE HE!

Jeg nevner både titt og ofte at jeg aldri klarer å holde orden, og at det veldig ofte ser helt inforjævlig ut her hjemme. Sånn som nå! Jeg har funnet ut at rotet som regel oppstår på grunn av meg, for det var faktisk helt ok her da jeg kom hjem fra Italia på lørdag.

Det er jo helt utrolig hvor jævlig det kan bli seende ut på bare noen få dager, men her har dere den nakne sannhet. Jeg vasser i rot, søppel og oppvask. Fy fader jeg er så ekkel, nå MÅ jeg ta grep om situasjonen, og det er også planen. 

Bak freshe bilder hvor jeg tenker nøye over detaljene, ser det egentlig slik ut. Ikke alltid, men ofte.. Og selvom jeg vet at de aller fleste er glad i den «ekte» versjonen, synes jeg at det går en grense for hvor mye av det trashy man skal vise.

Dere vet at jeg er ærlig og ekte selvom bildene er freshe – det kommer godt frem i tekstene mine, men jeg ser ikke behovet eller nødvendigheten ved å gjøre bloggen ufresh og trashy BARE fordi man liksom skal være så «ekte». Ekte er jeg uansett, men dette lille universet skal være et inspirerende sted å komme til, hvor vi kan snakke åpent om alt mellom himmel og jord, UTEN at dere skal bli møtt av bilder som er av så dårlig kvalitet at dere nesten ikke ser hva som er motivet, eller at dere hver gang blir møtt av en haug med skittentøy og en kjøkkenbenk fylt til randen av oppvask.

Er vi enige? Er vi enige i at det er bedre med en blogg med fine bilder og en ærlig tekst, enn en blogg som ser ut som oppkast etter fire dager på fylla?  

Jeg blir nemlig litt nysgjerrig på hva dere egentlig tenker om dette.. En bitteliten håndfull mener at jeg stager blogginnleggene mine, jeg mener det handler om å gå all in og gjøre seg flid med en bestemt oppgave. Staging kan rosabloggerne ta seg av, det er jo det de kan best, og denne bloggen her er så langt i fra rosablogging man kan komme. 

Deler vi samme oppfatning? Og hva liker dere egentlig best? Ufreshe mobilbilder eller kvalitetsbilder?

Nå skal jeg få fingern ut og sette i gang. Det går faktisk ikke an å leve i slike omgivelser som det her!!! Hahahahahahahha. 

Nyt dagen, darlings ♥

Annonse