Annonse

SÅNN SER DET UT NÅ…

Annonselenker

Dere vet den ryddeånden som meldte sin ankomst i morges? Den var ikke på besøk lenge, for å si det sånn. Plutselig mistet jeg fullstendig piffen, og det er jo så ufattelig irriterende når man egentlig hadde en skikkelig god flyt. Heldigvis klarte jeg å tvinge frem litt engasjement etter en stor lunsj, så nå er det lille rommet under trappen omsider helt ferdig. Det er jo i grunn ganske likt som det var den gangen jeg forvandlet rommet fra bod til minikontor, men den store forskjellen nå er at det er mer åpent og luftig.

Det ble en helt annen atmosfære her inne nå som det er bedre plass, så nå kan jeg la Dennis sitte her inne med god samvittighet, haha. Det var på et par tidspunkt i sommer, at jeg trodde han skulle få heteslag der inne, men nå tror jeg jaggu at der er litt mer levelig.

Jeg digger denne metallristen som jeg har hengt opp på veggen. Den gjør seg så godt på den hvite, kjedelige veggen. Klypene finner du her. Veggen skal forresten males på ett eller annet tidspunkt, men akkurat det haster ikke. Gangen er viktigst i første omgang!

Resten av stuen ser fortsatt ganske så rotete ut, men jeg tror jaggu at jeg skal klare å bli ferdig i kveld. Eller… Det spørs hvor lang tid jeg bruker på å skru sammen skapet som skal stå i gangen. Drillen ligger på lading, så hvis den er back on track når jeg går i gang om få strakser, vil det heldigvis ta mye kortere tid. Å begynne med å skru IKEA-møbler klokken halv elleve på kvelden, er jo uansett i utgangspunket helt idiotisk.

I morgen kommer Dennis hjem fra Stavanger, og det skal bli så spennende å høre hva han synes. Det er jo litt stas å overraske han med nye prosjekter, selv om overraskelsesmomentet ryker når innholdet havner på bloggen før han ser det live, haha.

Hvordan har dagen deres vært, fininger?

Annonse