Annonse

SÅNN SKAL DET GJØRES… I FØLGE DENNIS!

//Lokal tid: 09.38

Hahaha!

Jeg ler så høyt av vår nye video… Dennis er og blir noe for seg selv, og i denne snutten viser han oss hvordan man kan overleve i villmarken. Eh… Jeg vet ikke helt om dette er råd man før følge, ei heller om kokkekunstene er noe å rope høyt hurra for!

Press play, og fortell oss hva dere synes, haha.

Det er snart tid for utsjekk, og nå er det ikke lenge til vi avslutter Route 66 på ekte vis i Los Angeles. Vi skal bare en liten tur innom Barstow… Deretter skal vi tilbringe noen deilige dager i LA, før vi tar fatt på Highway 1, som går gjennom noen av de vakreste kystområdene i verden. Vi kommer til å bruke god tid oppover, for så å avslutte dette vanvittige eventyret i San Francisco!

Tenk at vi har vært så lenge på reise! Vi har lagt bak oss litt over 4 uker på tur allerede, og jeg føler vi har gjort og sett så mye, at det nesten er vanskelig å huske hvor vi faktisk har vært. Heldigvis har jeg denne bloggen, som kan fortelle meg akkurat hvor vi har vært, og hva vi har opplevd. Jeg gleder meg til å lage tidenes Route 66- guide til dere, vi har så mange gode tips.

Sees i morgen, fininger! Nyt kvelden ♥

Annonse