Annonse

SANNHETEN BAK BILDENE…

//Vunnet opphold

En riktig god morgen fra en solfylt hovedstad! Det var ikke helt feil å våkne opp i en stor og deilig hotellseng – ei heller til nydelig vær. Å bo på hotell i egen by kan være skikkelig alright til tider – man får liksom slappet litt ekstra av, og morgenstunden blir litt mindre kaotisk. Eller, det skulle man jo i hvert fall tro, haha, men når man er blogger og ser en unik mulighet til å skape innhold, nei da er det noe helt annet enn en slow morning som står på agendaen.

Da jeg våknet i morges og tuslet ut i stuen, skjønte jeg fort at dette kom til å bli en kanonbra arena for en morgen-shoot, og siden Dennis fortsatt sov, tenkte jeg å ta selvutløseren fatt. Selvutløser er jo en bloggers bestevenn, så da var det bare én ting å gjøre – å hive på seg passende antrekk (aka morgenkåpe og altfor store tøfler), og utnytte omgivelsene.

Jeg begynte fotosjuten her i sofaen…

På dette bildet later jeg som at jeg leser i et trivelig og jovialt magasin… «Real Norway» som det heter… Blir ikke mer jovialt enn det, vett. Bak bladet holder jeg telefonen i hånden (aka selvutløser), og ser på meg selv mens jeg smiler. Noe så utrolig teit! Jeg finner ut at jeg tar meg bedre ut når trynet mitt ikke stirrer rett i kamera, (for tro meg, etter 98 bilder med denne poseringen, måtte jeg gi opp). Så… Her sitter jeg da, iført denne morgenkåpen, tøfler som er 7 nummer for stor, og selvfølgelig en turban på hodet. Nå lurer du kanskje på om håret mitt faktisk er vått under der? Det er det altså ikke! Dønn tørt… Litt fett, riktignok, men dønn tørt!

La oss ta en titt på utsikten, shall we? Det er jo trivelig med en fransk balkong, og greier… Drittkaldt å stå her i morgenkåpe og ta bilder, selvfølgelig, men jeg må jo dokumentere utsikten. I det fjerne ser man jo til og med sjøen – dette kan vi like!

… Og på bilder under her, står jeg altså og titter utover… Jeg tok av turbanen for anledningen, og håret ser jo jaggu litt vått ut likevel, haha. Flott utsikt over sentrum! Jeg fortsetter å knipse litt detaljbilder av alle de flotte elementene i denne suiten, sånn siden detaljbilder er skikkelig inspirerende og hyggelig å se på. Hvem finner vel ikke en kaffekopp inspirerende, liksom!? Hø hø hø!

 

Her kommer nok et bilde av meg i denne veloursåffan. Her prøver jeg å se en annen vei enn ned i telefonen, og det blir bittelitt anstrengt siden jeg tross alt ikke klarer å treffe selvutløserknappen. Hvor vanskelig kan det være, egentlig? Jeg holder igjen bladet foran telefonen sånn at det skal se så tilfeldig ut – det er det altså ikke…

Vi kan i hvert konstatere at denne suiten er herlig, og at denne premien var helt knall! Og så kan vi vel også være enige i at blogging er skikkelig teit noen ganger, haha. Nå skal jeg ta et bad i det fancy badekaret her – og det på tross av at jeg hater badekar. Jeg tar selvfølgelig med meg selvutløseren, for det kan jo være at jeg klarer å skape innhold i badekaret også, ikke sant? Masse skum og et hint av et kne som stikker opp fra vannet? Hmmm… Kanskje til og med en kaffekopp og «Real Norway»? Hahahaha!

God søndag, snupper ♥ Sees senere!

Annonse