Annonse

SÅNT BLIR MAN GLAD AV!

Vet dere hva? 

I dag har vær en eneste lang buss- og trikketur for min del, haha. Jeg har for pokker ikke gjort annet enn å sitte på den forbanna bussen, og nå er jeg så lei atte hjelp! TUSEN TAKK for tips om bilkollektivet. Dette skal jeg sjekke ut med det samme jeg er tilbake fra Stavanger. 

Vi sitter i skrivende stund på Gardermoen, og venter på boarding. Vi er tidlig ute som vanlig, og jeg har begynt å bli like glad i å komme altfor tidlig til flyplassen som Dennis. Vi snakker minimum 2 timer før avgang, og det gjelder både inn- og utlandsreiser. Jeg har jo alltid vært en sånn som kan finne på å dra hjemmefra når meldingen om «go to gate» kommer opp på skjermen, og jeg må jo innrømme at det er ganske så vidunderlig å ha god tid på flyplassen. Man slipper stress, og i tillegg har man tid til å kose seg med en øl.. Sånt blir man glad av!

Vi kommer ikke til hotellet før nærmere midnatt, og da skal jeg love dere at det er to trøtte typer som kommer til å hoppe rett til køys. Det har vært en lang og krevende uke, og jeg gleder meg til å sove til jeg våkner av meg selv. Nå var det skikkelig godt med helg!

Hva gjør dere på i kveld, fininger?

LOVE YA ♥

Annonse