SANTA MONICA

Hei igjen, fininger ♥

Vi har kommet oss til San Fran, og de seks timene i bil gikk overraskende fort. Kvelden har gått med til en hyggelig og sen middag på en superkoselig italiensk restaurant, men siden vi skal opp grytidlig i morgen for å oppleve Alcatraz, har vi nå lagt oss under dynen og er mer enn klar for å sove. Vi er jo enda ikke helt i vater etter den lange reisen, men herlighet som vi koser oss. 

Jeg lovet dere enda flere bilder fra dagen i Santa Monica i dag, og her har dere flere deilige snapshots. Ser det ikke ut som at vi har det relativt greit? Heheh, vi klager ihvertfall ikke, og har virkelig the time of our life… Love it!


Åh… SÅ inspirerende det bare er å være her i USA. Alt er jo bloggvennlig til tusen, og jeg merker at jeg har store problemer med å luke ut et begrenset antall bilder, fra den vanvittige samlingen jeg ender opp med til daglig. Jeg må jo liksom ta minimum tre bilder av samme tingen bare sånn for sikkerhets skyld, så da sier det seg selv at det at det blir litt vanskelig å velge ut noen favoritter. Jeg vil jo så gjerne vise dere alt jeg knipser i vei av. Hehe. 

Nå MÅ jeg sove, men før jeg slukner vil jeg bare ønske dere en helt fantastisk dag ♥

Dere er best i test!