Annonse

SATURDAY COLORS

Av 181 bilder tatt med selvutløser, var disse de eneste brukbare.. LOL!

God morgen godtfolk, og god lørdag ♥ Jeg heter Kristin, en bloggnørd fra Bergen som nå har brukt i underkant av en time for å få fikse noen freshe selvutløsende bloggbilder av morgensituasjonen, sånn for å unngå å måtte spørre Dennis enda en gang om fotografhjelp. Han må jo bli gal av at jeg i tide og utide maser om de forbanna bildene, så i dag tenkte jeg å ta saken i egne hender sånn at han kan få sove litt ekstra lenge.

Jeg så nemlig for meg et sånt fint her-sitter-jeg-med-data-og-jobber-iført-kimono type innlegg, med kaffekopp på bordet og riktig tilbehør..

Og la meg bare si det sånn at kaffekoppen er tom, men utover det er denne bloggsituasjonen akkurat som avbildet, haha! I dag har jeg freshet meg litt opp.. Sånn for andre gang iløpet av denne uken. Jeg elsker jo å kle meg som en dass.. Er det flere som elsker å kjøre på med en type stil som gjør at dere ser ut som en dass når dere er på ferie? Den stilen der er liksom så himla alright, og det er jo noe herlig over det å bare slenge på seg en digg hoodie uten å tenke noe mer over det. Når sant skal sies er det jo sånn jeg opererer i hverdagen også, men innimellom er det kjekt å engasjere seg litt i både antrekk og tilbehør, haha!

Og så var det denne selvutløseren da, dere.. Man setter opp kameraet og aktiverer selvutløseren, setter seg på stolen, venter på at knipsingen skal begynne, sitter stiv som en stokk mens man smiler, går bort til kameraet, ser gjennom de 10 lynkjappe bildene som akkurat ble tatt, for så å sette seg ned igjen og gjenta prosessen utallige ganger. Opp og ned, att og fram.. Det ene bildet verre enn det andre, men man må jo bare le! Det må se like pinlig ut som det ser ut når enkelte mannfolk tar selfies i noe de tror er i skjul. Dere vet når de ser seg rundt for å forsikre seg om at ingen legger merke til hendelsen, for så å glise sleskt til seg selv fra riktig vinkel.. Om og om igjen.. Om igjen og om igjen.. Åh, det er så gøy å være vitne til, og jeg kan banne på at det kan være gøy å være vitne til alle de kleine fotoepisodene jeg bidrar til både titt og ofte.. Senest i morges, men det er en helt annen historie, hehe. 

Kimono fra Jaded London HER

Men okei.. Nå ble det veldig mye blabla over her.. Det jeg ville frem til er at det er lørdag, og at jeg bruker den godt før vi tar til oss det aller siste fra Marokko før avreise. Jeg har hatt ekstremt mye å gjøre denne uken, og slike avbrekk som det her har jeg egentlig ikke tid til, derfor har jeg blitt nødt til å jobbe en del kveld for å ta igjen tapte arbeidstimer i solen, men guri land så deilig det er på tross av at arbeidsoppgavene hoper seg opp. Å komme seg ut i verden er noe jeg velger å prioritere, så da får jeg heller henge litt bakpå og jobbe litt ekstra effektivt når jeg kommer hjem. 

Sees veldig snart, og da med en altfor deilig stemningsrapport fra gårsdagen. Gled dere og nyt lørdagen så lenge!

Tusen slengkyss herfra ♥

Annonse