Annonse

SATURDAY DETAILS

Good morning, alla i hopa!

Håper dere er bittelitt finere i formen enn oss, for i går ble kvelden en tanke fuktigere enn hva vi hadde sett for oss. Vi begynte jo dagen stille og rolig med shopping på La Marina, hvor Dennis for første gang gikk ut med flere shopping bags enn meg. Hallo?? Hva skjedde der, liksom? Jeg fant dessverre ikke så mye, MEN på min absolutte favorittbutikk, Ale-Hop, som kun selger morsomt, tacky, fargerikt og billig crap, fant jeg en god del ting til en superbilig penge som fikk bli med meg hjem. Jeg endte for det meste opp med armbånd siden jeg absolutt ikke har nok av dem fra før, HE HE, og Dennis holdt på å fyre meg rett i bakken da jeg stod der og tittet gjennom alt tilbehøret.. Det er nemlig i hans koffert jeg oppbevarer denne accessories-vesken min som veier et tonn! Hahahah.. 

Anyways.. 

.. Det var denne formen, ja.. 

Etter shoppingrunden kjørte vi hjem igjen til «hytten» for å plukke opp mamsen og Jon, og dro deretter ned på Kinaen for å nyte en god middag. Asså den plassen der.. Absolutt ikke en fresh og fancy plass i det hele tatt, møblene er ulike og ser ut som er hentet på loppemarked, kineserne som jobber der løper rundt, kaster bestikket og fatene utover bordet når du setter deg ned, men FY FADER for en himmelsk deilig  mat, og ikke minst.. FOR en service! Om restaranten er stappfull får du uansett et bord. Da bærer de like så greit bordene ut på fortauet som vanligvis står inne i restauranten, og så får du rett og slett sitte der å spise. I tillegg til ekstremt lave priser, klemming og varme smil, settes en farlig god kinesisk likør på bordet etter at du har bedt om regningen, og da er du velkommen til å drikke hele flasken om du vil.. Det hadde aldri skjedd hjemme i Norge, og det var det som skjedde i går. Flasken ble satt på bordet etter at vi hadde betalt regningen på usle 350,- for fire hovedretter, en liter sangria og en liter rødvin, og flasken gikk ned på høykant. Deretter stakk Dennis og jeg videre for å møte min fine venninne Tonje og Co, som vi møter her nede hvert år. Da var det tid for enda mer sangria og mye latter. 

Klokken tikket, vi ble til slutt kastet ut, og siden gjengen hadde vært ute dagen før og var klare for sengen, dro Dennis og jeg inn til Benidorm for en night cap. Hhaaah, for de av dere som ikke har vært her før, så er partygaten i Benidorm den mest tacky gaten du kan finne. Det oser av britisk white trash, blinkende lys og drita fulle mennesker med NULL respekt for seg selv, men fy søren så gøy man kan få det hvis man går inn for det. Planen var egentlig at vi skulle ta en drink på strippeklubb, men tror dere ikke at jeg ble nektet adgang? Hæ? «No women allowed«, liksom og jeg bare, «WTF?», og fulgte opp med en sånn derre, «er det ikke bare flott at kvinner ser på andre kvinner?».. Mannfolkene i døren var selvfølgelig helt enig med meg, men regler er regler så vi måtte ta den night capen på nabobaren. Moro hadde vi det uansett, og i 5-draget ramlet vi inn her hjemme og stupte rett i seng. ETTER en øl ved bassenget vel og merke.. Jeg tror jeg er litt brisen fremdeles når jeg kjenner litt ekstra godt etter.. Innafor? INNAFOR! Spania, ass.. Haha!

Hvordan går det der hjemme? Har dere det bra, darlings?

SMASK ♥

Annonse