Annonse

SATURDAY DETAILS

Hei igjen, søtsaker ♥

Har dere hatt en fin lørdag så langt? 

Jeg har kommet meg hjem etter en hyggelig lørdagsdate med Helle og Stine, og tenkte det var på tide med en liten lørdagsoppsummering i form av bilder. Vi tok brunchen på Kasbah hvor vi kastet i oss hummus og falaffel til den store gullmedalje. Dette stedet har jeg snakket om veldig mange ganger, litt sånn på lik linje med Liebling, men fy søren for en deilig plass. Atmosfæren er like fantastisk som maten, og det er prisene også. Noen av dere som har vært der? Det var jo Belinda som tok med meg hit den aller første gangen, og jeg har elsket restauranten siden mitt første møte med den. Morsomt var det at nettopp Belinda og hennes venninne tilfeldigvis stakk innom for litt lørdagshygge de også, så da fikk jeg til og med klemt litt på B i tillegg til de andre jentene. 

Etter alt for mye hummus og godsaker dro vi innom den lille kokosbollefabrikken øverst på Løkka, hvor Helle og jeg slo til med hver sin deilige kokosbolle. Yummy, sier jeg bare. Det stedet der har fått en ny stamkunde. Hahahah!

Deilig lørdag ass, og den sparkesykkelen til Helle.. Jeg elsker den. Haha ♥

På tross av mye god mat har jeg fortsatt noen heftige cravings på ett eller annet, og i mangel på noe godt i skuffer og skap, er en boks med maiskorn akkurat inntatt. Jaddaaa.. Det er i hvert fall noen som må komme seg på butikken ASAP, og noen vil si meg. Mais rett fra boksen, liksom.. Æsj!

Talk later, hotties ♥

Annonse