Annonse

SATURDAY FUN

Det siste døgnet har vært så fint..

Jeg har ikke ofret bloggen en tanke, foruten om å titte innom for å lese alle kommentarene deres. FY fader.. Jeg har sakt det før men sier det igjen, jeg har verdens beste blogglesere. Dere motiverer, inspirerer og guider, og jeg setter så ubeskrivelig stor pris på at dere faktisk tar dere tid til å titte innom kommentarfeltet og få meg opp når jeg ikke er helt i slaget. Jeg skal nå gjøre mitt aller beste for å få pulsen ned, til å ta meg tid til det som faktisk betyr noe, og til å blogge når jeg faktisk har lyst og ikke fordi jeg føler jeg må. Det er da det blir kvalitetsinnlegg, og det er det vi alle ønsker. Den statistikken kan ta seg en bolle.. Jeg nekter å bry meg om den, for vet dere hva? Jeg vil heller ha ferre lesere som faktisk blir glad og inspirert av det jeg deler, fremfor titusenvis av lesere som egentlig ikke kunne brydd seg mindre om hva jeg publiserer. 

I går etter at jeg la bort macen møtte jeg Ida og Stine på Løkka til en superkoselig lunch date, og for første gang på lenge følte jeg på det å bare være tilstede. Jeg tok med meg kamera, men knipset bilder fordi jeg hadde lyst. Ikke fordi at jeg var nødt til å ta bilder av noe som kunne skape innhold til blogg. Åh.. Håper jeg klarer å fortsette i denne retningen. Livet kommer ikke i reprise, og jeg nekter å se tilbake på de mest spennende årene av livet mitt, og vite at jeg brukte tiden bak en dataskjerm. Det er faktisk helt uaktuelt!

Etter daten gikk jeg hjem for å freshe meg opp til kveldens festligheter. Det var duket for Høyer’s 10 års jubileum, så vi gikk løs på vinen, kledde oss opp, og stakk på fest. Sånne fester kan fort bli i overkant klein, og da vi hadde fått nok av high fashion, paljetter og dyre drinker, danset vi oss videre til Stratos. Her ble vi værende til langt på natt, og valget av sko gjorde at jeg kunne slut droppe hele natten lang.. Iført Slut Drop Tank Top fra kolleksjonen, selvfølgelig. Haha! Juicy stod bak spakene og serverte god musikk, og vi hygget max på fin bris.

Docs på beina // Skjørt fra StyleConnection (kommer snart) // Topp fra StyleConnection (her) // Denimskjorte fra StyleConnection (her) // Bandana fra Nelly (her) // Veske fra Marc by Marc Jacobs // Neglelakk i fragen Kiss Me On My Tulips fra OPI (her)

Hege har på seg Diamond Tee fra StyleConnection (her

Kvelden i går, ass.. SÅÅ GØY!!

I dag er jeg sliten men dagen har vært herlig likevel.. Søndagen har gått med til hang out med Stine, og nå sitter jeg i sofaen og stapper i meg makaroni med tomatpuré. HE HE! Har dere hørt om noe som høres mindre fristende ut? Ikke det nei? Jeg leser’n, selvom jeg faktisk synes dette smaker skikkelig digg. Makaroni, dere.. Det er få ting som slår makaroni. MAKAROOOOONIIIIIII! 

Hellstrøm underholder meg på TV’n og rører meg til tårer.. Jada, jeg er ekstremt lettrørt, for jeg kan faktisk begynne å hylgrine av dette programmet. Hellstrøm rydder opp i livene til folk og bare, «hei, jeg heter Hellstrøm og er verdens kuleste dude«. Jeg hadde lett takket ja til å få slaktet matvanene mine av norges feteste kokk. HAHA!

Nyt søndagen, vakre mennesker. Dere er så ubeskrivelig gode ♥

Annonse