SATURDAY NIGHT FEVER

Hallaisen fra sofakroken!

Nå er det jaggu på tide med en oppdatering fra kvelden i går, eller hva? For den kvelden der går faktisk inn i historiebøkene som en av de beste kveldene ute på byen i Stavanger. Vi hadde det altså bare SÅ gøy, og kvelden begynte med sushi på Timbuktu her i sentrum. Etter et herlig måltid, en flaske Chablis, og noen drinker, gikk vi videre til et sted som heter Broremann, som en av kompisene til Dennis driver. Her plasserte vi oss godt i baren, og bardisken foran oss ble fort fylt opp av fancy og særdeles velsmakende drinker, samt noen shots som naturligvis gikk rett i fletten på oss begge to.

Da Broremann stengte, sjanglet vi over til Hall Toll, hvor vi ble værende resten av kvelden… Jeg på dansegulvet hvor jeg prøvde å vise frem mine aller beste dance moves (som forøvrig KUN består av slut drops) og Dennis, som heller ville nyte enda flere drinker med gutta boys. Utifra bildene på kameraet fikk jeg nye venner som jeg selvfølgelig ikke kan huske noe fra, og selvom jeg alltid synes det er kjekt når blogglesere kommer bort og hilser på, kjenner jeg et lite snev av angst dagen derpå. Jeg har jo en tendens til å være litt vel åpen og direkte, så beklager til alle de som blir utsatt for en Gjelsvik som er litt i overkant keen på å få nye venner. Hahahahaah!

Da vi følte oss klare for å komme oss hjemover, stoppet vi like så greit innom en pizzasjappe hvor vi fikk i oss den beste pizzaen ever, mens vi satt og skravlet med enda flere av Dennis’ sine kompiser. Jeg husker at jeg skravlet i vei, men siden jeg var altfor oppslukt i nattmaten på bordet foran meg, kan det ikke ha vært så altfor mye fornuftig som kom ut av kjeften, som konstant var stappfull av pizza.

Kjære vene for en kveld.. FOR en fest, og det stopper ikke der. I følge minnebrikken på kameraet ble nemlig kvelden avsluttet med en film fra taxituren, hvor jeg på toppen av det hele fikk det for meg at det ville være perfekt å kåre månedens leser.. Jaaddaaaaa, månedens leser er altså kåret, men om jeg tør å legge ut videoen enda, er jeg ikke helt sikker på. Hahahaha!

Hva med dere da? Noen som var ute og gjorde skam på seg i går? Heheh!

SMASK ♥