Annonse

SATURDAY SNAPS

Altså..

I går sendte Belinda meg et bilde av solen. Den var så fin! Jeg lurte først på hva den gule vakre runningen som strålte egentlig var for noe, for her i Oslo har vi ikke sånn nemlig. Da hun forklarte at den heter sol og at den gjør det lyst ute ble jeg helt satt ut. WOOOOW, tenke jeg bare.. En sånn sol vil jeg se i Oslo også, og i dag, dere.. I dag kom den så vidt frem. Jeg vet ikke om det egentlig var sol eller hva det nå var for noe, for det var liksom et skydekke foran alle strålene, men det var lysere! Lyset var skarpere enn vanlig, så jeg tror det var en sånn sol som lusket bak skyene. 

Da ble jeg selvfølgelig nødt til å kaste meg ut døren for å suge til meg litt dagslys, og begeistret som jeg var dro jeg kameraet med meg sånn at jeg kunne knipse litt bilder før det ble mørkt. Mørket snek seg innpå rett etter turen min innom polet rundt halv to, så jaddaa.. Lenge leve mørketiden! All respekt, klemmer og ære til dere som bor oppe i Nord. Som faktisk ikke ser et minutt med dagslys gjennom vintermånedene. Jeg kan ikke fatte og begripe hvordan dere klarer det, for her blir man jo så deprimert atte HJELP!

Blomstene jeg møtte på min vei, den knallrosa leggingsen, hvitvinen i vinmonopolposen, og den nye Hello Kitty ringen (kommer snart på StyleConnection) fikk frem smilet, og nå er jeg ekstra giret på en herlig kveld med noen veldig herlige venninner. Vi kjører på med raclettemiddag med et raclettejern fra 90-tallet, så dette her kan bli en sjukt funny og spenstig aften. 

Nyt kvelden, fininger! Måtte den bli like magisk som dere ♥

SMASK

Annonse