Annonse

SATURDAY SNAPS

Bergen, jeg elsker deg!

Selvom du ikke så veldig ofte byr på solskinn, er det allikevel noe helt magisk ved deg, og du kommer alltid til å være min soleklare favoritt ♥

Etter frokosten i dag, ble det altså litt vandring rundt i byen, før vi kjørte oppover mot et sted som heter Nesttun. Det er her jeg er oppvokst, og jeg var jo bare helt nødt til å kjøre forbi barndomshjemmet mitt for å se at de som bor der nå, behandler huset bra. Det så like fint ut som det alltid har gjort, og etter en liten trip down memory lane, kjørte vi bort på gravlunden for å hilse på mormor og morfar, for å sjekke at graven så pen ut, og for å tenne et lys. Det er liksom et obligatorisk lite rituale nå i julen, og siden jeg ikke får dratt bort på selveste julaften, som vi vanligvis pleier å gjøre, synes jeg det var fint å få noen minutter ved graven i dag. 

Nå er Dennis på vei til Stavanger, jeg sitter med bølgetang i den ene hånden og tastaturet i den andre, og om ikke lenge er det altså duket for årets siste julebord med gjengen fra Bergen. Som jeg har nevnt noen ganger tidligere, så gleder jeg meg SÅ til denne kvelden, og til å ta igjen alt det tapte med de flotte vennene mine her på vestlandet. Jeg ser for meg at det kommer til å bli hæla i taket og tenna i tapeten, og denne lørdagen blir langt fra rolig. Wuuhuuuu og hei SKÅÅÅL!

Her er noen lørdags snaps, og selvfølgelig gikk kameraet varmt da jeg fikk øye på all den fargerike graffitien og street arten. Bloggmateriale, sa du? I aller høyeste grad, så hei heeeei, bloogeeeeen!

Deilig lørdag, og deiligere skal den bli. Selvom jeg allerede savner Dennis så mye at det gjør vondt langt inn i hjerteroten. Godt at dagene bare fyker av sted, sånn at det ikke er så altfor lenge til jeg får se han igjen..

Hva er deres planer for kvelden da, rockstars? Blir det noe liv og røre? 

SMASK ♥

Image and video hosting by TinyPic

Annonse