SATURDAY

Goood mooorning, sweethearts ♥

Da jeg våknet i sted uten en antydning til hangover på tross av festlighetene i går, ble jeg bare så glad og inspirert til å lage en skikkelig god frokost. Så nå sitter jeg her da, i feltsengen aka sofaen og knasker på knekkebrød med spekeskinke og slurper i meg en superdigg smoothie, mens Bonanza surrer på TV’n i bakgrunnen. Hahaha, det programmet der ass. Så usannsynlig dårlig, men allikevel så sjarmerende, og det er rett og slett noe skikkelig koselig over det at serien faktisk har gått på TV siden 1997. Dududuudududuuudu duududduuudududuuuu… Sangen er umulig å få ut av hodet, ihvertfall ikke når jeg får en liten påminnelse på snap hver lørdag, av en venninne som sitter og ser på nettopp dette programmet. Herlig!


Nå skal jeg hive meg i dusjen og komme meg ut på enda en sofajakt.. Jeg som trodde jeg hadde funnet den perfekte sofaen, men når vi snakker 8 ukers leveringstid blir jeg nødt til å finne et annet alternativ. To ekstra måneder med feltseng som sofa? Ikke pokker. Heheh…

Men dere? Jeg endte faktisk bare opp med rammer fra IKEA i går. Can you believe it? Sikkert fordi jeg var så forbanna på alle rundt meg som ikke klarte å få ræven i gir, og som bare stod og sperret den lille veien som fører deg gjennom varehuset.. Guuuuuuri land så himla irriterende, og jeg ble rett og slett lykkelig da jeg klarte å komme meg ut til bilen. Hheeh. 

Ønsk meg lykke til på jakten i dag, da, så snakkes vi senere!

Glad i dere, fininger ♥