Annonse

SCANDIC ØRNEN

Happy good Monday, Lovelies ♥

Hvordan står det til i dag? Er det tungt å være i gang med en ny uke? 

Det synes i hvert fall jeg.. Jeg har bare ligget på sofaen og sett ut i rommet. På all dritten som er igjen her etter festen på lørdag, for neida.. Jeg gadd jo ikke å ta meg sammen i går for å rydde. Det ligger et sjokoladekakestykke på gulvet, liksom.. Ved siden av en glowstick. Haha, det verste er at jeg faktisk har lyst til å spise det jævla sjokoladekakestykke. SÅÅ ekkel er jeg faktisk, men jeg skal ikke spise det altså.. Hehe! Jeg lover!

Denne helgen har jo som dere vet vært fylt opp av et bursdagsbonanza uten sidestykke, og jeg kan ikke få sagt nok hvor takknemlig jeg er for at sååå mange bidro til å gjøre feiringen helt magisk. En gigantisk takk til Scandic Ørnen som sponset med TIDENES fresheste hotellrom.. Stort nok til å huse en festglad bergensgjeng, og med et interiør og en utsikt så flott at du er garantert et flott opphold. Halleluuja!

MAKAN for en luksus. Dette kunne jeg blitt vant til. Haha!

Nei, dere.. Kanskje på tide å rydde opp alle spor etter helgens festivitas? Jeg tror det kan være greit, så da vil jeg bare ønske dere en vidunderlig dag mens jeg svinger meg rundt med mopp og vaskeklut. 

LOVE YOU ALL ♥

Annonse