Annonse

SCANDIC STAVANGER CITY

Oh lord!

FOR et hotell! FOR en service! Gjør dere klare til en ny hotellanbefaling, denne gangen i Stavanger. 

Jeg har reist en del rundt, og jeg har bodd på en del forskjellige hoteller. Opplevelsene er som regel vanvittig bra, men det er noen hoteller som alltid skiller seg litt ekstra ut både når det kommer til look og service. Det er faktisk ikke vanskelig å gjøre det lille ekstra for at gjestene skal føle seg velkommen, og her på det splitter nye Scandic Stavanger City opplevde jeg TIDENES beste service. 

I forbindelse med mannens bursdag ønsket jeg å overraske med hotellovernatting, og jeg tok kontakt med jentene på Scandic for å booke både bursdagsbarnet, Fokus og meg selv inn på et hyggelig rom. Det er ikke alle hoteller som er like begeistret for dyr, men her var det null problem å ta med seg lille Foo. Tror dere søren meg ikke at de hadde gjort klar både hundeskål og hundeseng på rommet? Åh! Det er jo rett og slett rørende, spesielt siden vi i tillegg ble møtt med både blomster og et kort med overskriften, «Kjære Kristin, Dennis og Fokus«. Haha, noe så herlig!

Rommet var fantastisk og det er hotellet sånn generelt. Råkule omgivelser, god frokost, og et flott personale. Skal dere til Stavanger MÅ dere bo her ♥

You like? Er det ikke flott? 

Vi har forørvrig akkurat stått opp fra de døde.. Sånn føles det etter kvelden i går, men herreguud så gøy vi hadde det. Hurramegrundt for weekends with the girls.. Frokost next!

SMASK

// Sponset opphold

Annonse