Annonse

SCANDIC VULKAN

Yo hotties ♥

Hvis alt har gått etter planen så sitter vi i bilen når dere leser dette. Vi har jo lagt ut på en 7 timers lang roadtrip, og er det én ting som er skikkelig hyggelig så er det faktisk å være på biltur med favorittpersonen ved sin side, mens gladmusikken strømmer ut av høytalerne. Solen skinner, jeg regner med at vi har spist en del pølser og is på noen av landeveiens mange bensinstasjoner, og nærmer oss forhåpentligvis Norges vakreste plass. 

Jeg tenkte at jeg ikke kunne la dere vente lenger på et nytt innlegg, så da har jeg jukset litt og forhåndspublisert denne posten her til dere. Det er på tide å komme med en hotellanbefaling her i hovedstaden, og siden jeg får en drøss av henvendelser av glade lesere som lurer på hvor de bør bo når de kommer til Oslo i sommer, passer det jo perfekt med et lite tips. 

Da jentene mine fra Bergen kom til O-town i forbindelse med Launch Partyet mitt, sjekket de inn på Scandic Vulkan som ligger like ved BLÅ hvor festen fant sted. Råkult hotell i nærleiken av deilige Løkka, og jeg måtte selvfølgelig snike meg innom hotellet, knipse noen bilder, og selvfølgelig legge igjen noen goodiebags på rommet til jentene. Haha, herlig at resepsjonisten faktisk lot meg lov til å snike meg inn på rommet for gi det en liten touch av StyleConnection.

Åh, er det ikke fresht her? Jeg har dessverre aldri bodd her selv.. Mye på grunn av at jeg faktisk bor 10 minutter unna og ikke har behov for hotell i byen jeg bor i, MEN.. Trenger jeg litt stueforandring og behov for en natt i en hotellseng her i Oslo vet jeg i hvert fall hvor jeg skal booke et rom. Hurraa! 

Ellers da.. Har dere hatt en fin dag så langt, skjønnheter? 

Klem i fleng ♥

Annonse