SEE YOU SOON!

Happy søndag, skjønne venner ♥

Jeg håper helgen har behandlet dere skikkelig, skikkelig bra, og at dere nyter ukens siste dag. Jeg må innrømme at jeg ikke har vært hjemme i helgen – vi har jo leiet ut cribben på Airbnb, og det har i grunn passet perfekt mht. mine hemmelige planer, hehe. Jeg befinner meg nå på en hemmelig location – akkurat som jeg gjorde 9. august i fjor, da jeg var på vei inn på Camp Kulinaris. Det føltes så rart å si ha det til dere på ubestemt tid, og det samme gjelder i dag.

Disse bildene er tatt da vi var i deilige Mexico i februar – så neida.. Jeg befinner meg ikke sååå langt borte, hehe. Men at tiden fremover blir veldig spennende, er det i hvert fall ikke noe tvil om. MEN… dessverre blir bloggen satt litt på pause. Det er mulig Dennis titter innom med et par innlegg her og der, men dere skal i hvert fall vite at jeg kommer sterkt tilbake når jeg er back in town!

Herregud! Jeg har så lyst til å si hva jeg skal, men det kan jeg jo selvfølgelig ikke gjøre. Det eneste jeg kan si er at dere kommer til å digge dette her, og at det kommer til å bli skikkelig moro!

Ønsker dere en nydelig søndag og en herlig tid fremover. Jeg er så glad i dere alle sammen, og gleder meg til vi «sees» igjen! Husk at jeg setter ekstremt stor pris på dere alle, og at jeg digger hver og en av dere ♥

See you soon!