Annonse

SEE YOU SOON…

..Cali ♥

Tenk at vi om bare noen minutter hopper om bord i flyet og setter kursen mot en av mine soleklare favorittdestinasjoner.. TENK! Bort fra regn og faenskap til sol og varme. Vi gleder oss SÅÅÅ, og nå hygger vi med en øl før boarding. Det fortjener vi nemlig etter en meget svett innsjekk, for tror dere søren meg ikke at den pakkingen min i går resulterte i to kofferter med overlast? 

HAHahahah, godt jobbet! En ting er å ha for fulle kofferter på vei hjem fra reisemålet, men på vei TIL? Dette lover ikke godt, men etter en del ompakking og flytting av alle sko fra koffert til håndbagasje, fikk vi i hvert fall sendt bagasjen av sted! Dessuten er jo en egen koffert full av rekvisita til fotosjuuten vi skal ha der nede, så da er jeg unnskyldt, sant? 

Nei, dere.. 

Vi skrives fra deilige LA, skal vi ikke bare si det sånn? Og frem til vi skrives igjen vil jeg kjøre i gang en liten konkurranse siden konkurranser er LIVET!

Nå kan to av dere stikke av med et gavekort fra StyleConnection til en verdi av 2000NOK, og alt dere trenger å gjøre for å bli med i trekningen er følgende: 

♥ Legge igjen et livstegn her i kommentarfeltet
♥ Følge StyleConnection på Instagram HER
♥ Like StyleConnection på Facebook HER

BOOOOM!  

Enklere blir det ikke, og hvis dere deler konkurransen videre er det ekstra stor sjanse for å vinne. HE HE! 

Nyt søndagen, skjønninger. Jeg er så ufattelig glad i dere ♥

KJØSS

Annonse