Annonse

SEES VI DER?

God morgen, solstråler ♥

FOR en dag dette her kommer til å bli.. I dag er jeg skikkelig giret på livet, haha, og skal om ikke lenge bidra i en viktig sak som jeg skal snakke mer om litt senere i dag. Jeg skal sitte i et panel, hvor viktige ting skal diskuteres innenfor det jeg velger å kalle en hysterisk verden, når det kommer til kropp og mat, så dette ser jeg på som en stor happening denne uken. 

En annen stor happenig er Follo Musikkfestival som går av stabelen på lørdag 30.mai. Noen av dere så kanskje videoen jeg la ut på Facebook i går? Haha! Jeg skal altså være host på denne festivalen i Ski, og jeg gleder meg MAX! Stayzman & Lazz kommer, Katastrofe kommer, mange andre spennende artister kommer, Dennis kommer, og jeg kommer, så nå håper jeg at så mange av dere som overhodet mulig også velger å ta turen! Whoooop Whoooop!

Dette blir en forrykende kveld og full bikk (som Stian alltid sier så fint), og dette er en kveld dere ikke må gå glipp av. Billetter kjøper dere på nett eller ved inngangen, og disse billettene ligger til langt under 200-lappen, som er en knallfin pris for sååå mye moro!

Sees vi der? Please si jaaaaaa!

Nå må jeg løpe, wish me luck.. Jeg skal fortelle ALT om dagen litt senere, nyt den så lenge, så skravles vi ♥

LOVE YOU ALL!

Annonse