SELFIE

Yooo ♥

Da var det jaggu mandag igjen, men mandagen finnes ikke annet enn toppers når man befinner seg i Hollywood. Jepp, vi har kommet oss tilbake til LA, og her skal vi kose oss helt frem til torsdag. På veien oppover fra San Diego svippet vi innom herlige Laguna Beach, og søndagen gikk med til en stroll langs Walk of Fame samt litt shopping. På H&M!!! Hva skjer med at man alltid finner noe ræl som får bli med hjem fra butikker vi faktisk har i Norge? Det føles så menigsløst og bortkasten, men jaja. Alltid kjekt med ny og billig basic! (*kremt, kremt*)

Det er på tide med en outfit post, så Stine ble satt i sving bak kamera hvor hun knipset i vei, og jeg synes hun gjorde en alle tiders jobb! YESS… Enda en venninne som kan hjelpe meg med outfit bilder fremover. Mohahahah! 


Skjørt fra Urban (her) // leopardjakke fra Urban (her) // armbånd fra Urban Outfitters/Aldo // nye amazing Converse kjøpt i San Diego // solbriller fra Urban Outfitters // snapback fra  Junkyard (her)  // neglelakk fra OPI i fargen «Tasmanian Devil Made Me Do It» // topp fra Urban Outfitters 

Forresten, så blir jeg like forvirret som dere når det kommer til denne tidsforskjellen, for når jeg skriver dette innlegget er klokken 04:25 hos dere, men 19:25 her hos oss, og innlegget forhåndslagrer jeg til morgenkvisten hos dere, som da vil si på kveldstid her i USA. Mindfuck delux, sa du? I aller høyeste grad, men dere klarer å henge med allikevel, sant? Heheheh. 

Nå skal vi begynne å gjøre oss klare til en rolig kveld med middag og vin, så det vil altså si at når dere leser dette, så har vi allerede kommet oss tilbake på hotellet etter noen hyggelige timer med god mat, noe godt i glaset og masse skravling. Nei guuuri, det går helt i surr for meg. 

Peace out, beauties ♥