Annonse

SELVUTLØSER, LATTERKRAMPE OG TANDEMSYKKEL!

//Lokal tid: 02.26

Herrefred, klokken er så mye, og jeg er så trøtt at jeg holder på å sovne over tastaturet. Planen var å bjuda på tidenes bildedryss fra Venice Beach, hvor vi i dag har tilbragt store deler av dagen. Men siden jeg kommer til å sovne før jeg får behandlet alle bildene, får jeg heller dele favorittene i første omgang. Det er bare til å forberede seg på litt kliss, for her er det bare bilder av Dennis og meg som prøver å ta et skikkelig kjærestebilde ved hjelp av selvutløser. Tja… Det ble latterkrampe i stedet, og det er jeg så glad for – disse bildene oser av feelgood, det skinner så godt igjennom at vi koser oss ekstremt mye i hverandres selskap!

Ekstra komisk ble det da vi valgte å leie tandemsykkel i stedet for hver sin… Og hvis du lurte, så er tandemsykkel sjukt vanskelig å håndtere, haha. Jeg hadde i hvert fall ikke sjans til å holde styringen da jeg satt foran, og måtte innse at dette ikke var mulig å gjennomføre etter sytten latterkramper, som nesten resulterte i at jeg tisset på meg, haha. Men bare nesten… Eller… Nesten, nesten!

Denne dagen har bare vært så sjukt magisk. Sol i fleisen, store smil, sykkeltur og latter. Det blir jo ikke bedre enn det!

Nå er det natta, men i med det samme jeg våkner skal jeg dele flere bilder med dere – jeg har så mange på lur som jeg gleder meg til å vise dere!

Verdens beste mamma har forresten bursdag i dag, og siden jeg vet at hun leser dette, så vil jeg bare si; GRATULERER så masse med dagen, mammaen min! Jeg elsker deg herfra til evigheten, og gleder meg til å se deg på FaceTime når jeg våkner ♥

Klem til dere alle fra oss i Unaiten

Annonse