Annonse

SEPTEMBER SUNSHINE

Åh, denne dagen her!

I dag har jeg følt meg som en liten turist i egen by, noe som er deilig når man trenger litt nye impulser. Katinka er så flink til å dra meg ut av cribben, og når sofaen virker ekstremt fristende er det skikkelig godt med gode venninner som får deg til å finne energien. Den kommer jo ikke av å ligge bak dataskjermen langt nedi sofaputene, så dette gjorde godt. 

Vi startet hos Polem PR hvor vi sniktittet på alle godsakene man finner der, og i tillegg fikk jeg lurt med meg noen flere snapbacks til samlingen min. Yessass.. Jeg får aldri nok! Deretter vandret vi nedover i retning Aker Brygge, og tok en fantastisk deilig lunsj på Vapiano akkompagnert med noen enda deiligere Strawberry Daiquiri. Det er jo selvfølgelig heeelt innafor på en torsdag, er det ikke? Jo det er det for pokker. FOR en lunsj! FOR et samvær! Snakk om godtorsdag.. Kameraet gikk naturligvis varmt i dag, og det er herlig å dele et hav av Oslo-snaps med dere.. Altfor lenge siden sist!

Elsk på denne dagen her!!

Nå står pakking for tur før avreise til London tidlig i morgen. Helgen har virkelig startet bra, og jeg gleder meg ubeskrivelig mye til å oppdatere dere fra en herlig destinasjon..

Ellers da? Har dere det fint? Og forresten.. Tusen takk for alle supre London-tips! Nå har jeg tilføyet noen gode punkter til den allerede eksisterende London-listen min, så dette er helt topp.. Hurra!!

Annonse