SERIOUSLY

Hallaisen mandag,

ta deg en bolle, slutt å plage meg, og forsvinn! 

Det er mandag, og da jeg omsider klarte å åpne øynene for halvannen time siden, trodde jeg helt seriøst at jeg hadde våknet midt på natten… På tross av at klokken nærmet seg halv ni, var det altså så mørkt og stusselig, og jeg kan faktisk ikke huske sist jeg så et glimt av sol. Det er ikke snakk om å våkne til solstråler som sniker seg inn gjennom gardinene, for å si det sånn..

Litt forvirret klarte jeg å tusle ut på badet, og omsider fjerne sminken som nå har ligget i lag på lag siden torsdag. Når du nærmest ikke får opp øyenen for vippene er så tunge av all mascaraen, er det liksom på tide å la både vipper og resten av trynet få en liten oppfriskning, så etter en runde med kjapp ansiktspleie var det tid for morgenkaffen. Melken jeg kjøpte i går lå fortsatt i bilen, og siden kaffe ikke blir perfekt uten en liten shot med melk, var det bare å komme seg ut i snøen og grave frem bilden.

Snøen som ingen ende vil ta, og i natt har det falt nye 15cm, om ikke 50. Det føles ihvertfall sånn, og jeg blir så inn i satans deprimert over de enorme snømengdene. Det skulle vise seg at denne turen ut i bilen virkelig ville få meg til å våkne, for tror dere faen ikke at jeg klarte å skli på glatten, miste balansen, og tryne inn i bilen dekket med et uendelig lag med snø? Joda… Når du er iført en t-shirt siden du bare skal springe rett ut og deretter inn igjen, er det ikke akkurat deilig å få en såpass heftig nærkontakt med det hvite kalde faenskapet, så da stod jeg der da, dekket i snø på hele forsiden, fra topp til tå, mens jeg hylte og skreik, bannet og steikte… 

Bra start på uken sa du? Ikke faen… Snø på fjellet er gull, men her nede i lavlandet? Ikke pokker… Og så på en mandag! Nei vettufaenmeghva… Denne starten på dagen har på ingen som helst måte vært i nærheten av innafor, SELVOM det må ha vært en fryd å være vitne til uflaksen. HAHaahahahaha, jeg må jo bare le når jeg tenker på det, mens jeg samtidig godter meg over at jeg på denne tiden om én uke gir fingern til Oslo, og setter kursen mot strender, plussgrader og sommer. Jeg er faktisk ikke skapt for denne heftige vinteren her, ass!

Måtte dere få en fantastisk dag, skjønne venner, men så må jeg jo spørre om noen har hatt en like føkka start på dagen som meg? Heheheh.

Svarene på spørsmålsrunden kommer litt senere, forresten. 

LOVE YOU ALL ♥