Annonse

SEX TALK #1

HE HE!

Jeg kjører på, jeg.. Var det ikke stemning for en slags sexspalte da? 

Leggo..

Sex, dere.. En sånn fantastisk fin ting men som til tider kan bli et helsikens ork. Et så vanvittig ork at man blir sliten av tanken på å i det hele tatt kneppe opp buksen og hive av seg trusen. De dagene der tror jeg de aller fleste kvinner i faste forhold har vært borti, og hvis ikke skulle jeg gjerne kommet i kontakt med akkurat de personene som til enhver tid har en yrende sexlyst. Haha! Jeg har det i hvert fall sånn noen ganger.. Alright, kanskje litt oftere enn noen ganger, men ikke ofte. Innimellom! De dagene der, ass.. Fy fader de dagene der, hvor det ikke finnes et snev av lyst til å tøyse litt i sengehalmen.. Da er det ingenting som passer dårligere enn en sengepartner som prøver iherdig å få deg med på moroen. 

«Ikke i kveld, babe. Sorry asså. Jeg vet at jeg er verdens kjipeste nå, men jeg er så sliten og har sååå vondt i kroppen. Jeg LOOOVER å gjøre det godt igjen i morgen, og da skal du få en BJ med på kjøpet, oki?«

Noen som kjenner seg igjen? 

Jeg ønsker aldri å bli den kjipe kjerringen som ikke vil være med på sengehygge, akkompagnert av dårlige unnskyldinger om at det har vært en lang dag, at jeg har vondt en plass, and so on, men noen ganger kan faktisk sex by meg helt i mot, og vet dere hva? I mine øyne er det normalt og helt i orden. Det er helt greit å ikke være helt i slaget, for sex blir sjelden bra når utganspunktet er mangel på lyst. Det blir liksom ikke den samme lidenskapen og gleden, og da mener jeg bestemt at det er bedre å drøye aktiviteten til den påfølgende dagen, i stedet for å bare ligge der som en sakkosekk uten innmat og bare, «bah.. bli ferdig«.. Sex er ikke noe man bare skal «bli ferdig» med.. En kjappis er selvfølgelig helt innafor, men da skjer det som regel fordi man ikke klarer å holde seg unna hverandre når tiden er knapp, ikke fordi man bare vil få det overstått.. 

For hvor ofte er egentlig vanlig? Finnes der en fasit? Hvis det gjør det, synes jeg dette er noe man bør holde seg unna, for det er ekstremt individuelt hva som føles riktig. Enkelte er noen kåtskalker tjuefiresyv, mens andre har ikke et like intenst behov for hyppig tilfredsstillelse. Jeg vil si jeg er en blanding av disse to, og går rundt med en tanke om at sex bør forekomme på en ukentlig basis. Noen ganger i uken er innafor. Ikke for mye, ikke for lite.. MEN, er sex egentlig noe man kan få for mye av? Neppe, men igjen.. Det handler om individuelle behov. 

I tide og utide publiseres artikler med overskrifter som bl.a «Slik får dere det ultimate sexliv», «Sex gjør deg lykkelig», og «10 gode grunner for å ha sex«. Sistnevnte artikkel kom jeg over i bilen på vei oppover E18, eller det vil si, Dennis kom over den artikkelen. «Hehe, Kristin? Nå har du ingen unnskyldning lenger», etterfulgt av god latter fra begge parter. Let’s face it.. Jeg har nok tatt sjansen på nettopp en dårlig unnskylding ved et par anledninger, men unnskyld meg, jeg trenger ingen artikkel til å fortelle meg hvorfor sex er bra for meg. Jeg vet veldig godt at sex er bra for meg, det gjør meg rett og slett lykkelig, og jeg er fullstendig klar over at sex kan både bidra til å redusere stress , ta knekken på en hodepine, og i tillegg føre til forbrenning av kalorier (bare for å nevne noe), men jeg har da for guds skyld ikke sex for å ta knekken på burgeren jeg trøkket i meg til lunsj. Hvor usexy er det ikke å innta madrassen, sofaen, kjøkkenbordet eller hvor det nå måtte føles riktig, med mer fokus på f.eks. kalorier enn det som egentlig foregår rett foran deg eller inni deg, for den saks skyld?

Trenger man egentlig en god grunn til å ha sex??

Nå kunne jeg fortsatt i det uendelige og beveget meg inn på både one night stands og blowjobs, men disse temaene kan vi spare til neste sex talk. Viktigst for meg i denne omgang, er å få frem at det ikke er noe som er riktig og galt når det kommer til hyppighet på seksuell omgang.. Man skal ha det når man har lyst og føler for det, og man skal ikke føle seg dum eller feil satt sammen om lysten ikke er intens hver bidige dag. 

Hva tenker dere? Hvor ofte er egentlig «vanlig«, og føler dere noen gang at lysten ikke er tilstede? 

Klask, Smask & Dask 

Annonse