Annonse

SEX TALK #2

Frustrasjonen.. Panikken.. Ikke ÈN move i takt, alt er bare rot! Det å ri kan faktisk gi både angst og panikkanfall.

Vi har alle vært der.. Det tør jeg faktisk å si med en rimelig stor sikkerhet, for er det én stilling som på et eller annet tidspunkt har skremt vettet av oss kvinner, så er det å sitte på toppen. Du er fullstendig eksonert, på fullt display, du sitter der, han ligger der, du med kontrollen, han med en forventning om at du skal by på noen bevegelser ut av denne verden. Hvis kjemi og rytme jobber mot deg blir alt galt, og da mener jeg riv ruskende galt. 

Humpetitten, humpetatten, og hei hvor det går. Bevegelser i utakt, tvilsomme blikk, NULL nytelse! Det er ikke alltid like enkelt å innta rollen som cowgirl og ri med nytelse og stil. Det kan faktisk være veldig vanskelig, og en viktig gjenganger i sex talks’ene er kommunikasjon. Kommunikasjon er makt, kommunikasjon er nytelse, og kommunikasjon fører til trygghet. Når man sitter på toppen er det viktig å føle seg trygg på partneren, i hvert fall hvis man skal få et godt utbytte av akten. 

Mangel på erfaring gjør deg fort usikker når det kommer til det å ri en mann, og jeg glemmer aldri første gang jeg skulle sette meg på toppen og sette i gang. Jeg var dødsnervøs og det var alt annet enn seksuell nytelse som opptok tankene mine.. «Ser jeg fin ut fra denne vinkelen?», «hvordan ser puppene mine ut?», «hvordan skal jeg gjøre det? «, «opp og ned, frem og tilbake?», «skal jeg lene meg fremover eller bakover, eller skal jeg sette meg opp på huk?», «HJEEEEEELP«

Noen som kjenner seg igjen? Jeg hadde panikk, og første ridetur var ikke akkurat noe å skryte av. Jeg tror faktisk ikke det blir noe å skryte av før man gjør det med en person man er trygg på. Du skal tørre å spørre deg frem, du skal tørre å drite deg litt ut, du skal tørre å være utsatt, og dere skal begge være trygg nok til at det er rom for litt latter om bevegelsene ikke henger helt på greip. Enten må du som kvinne ta kontrollen og styringen over bevegelsene, eller så må mannen være den som jukker på deg mens han holder et godt grep rundt rumpen din. Det blir ofte bare rot om begge to skal være i full movement, og den takten er vanskelig å vedlikeholde over en lengre periode. Takten er nemlig en av de avgjørende faktorene for om det blir en fin ridetur eller ikke. 

Øvelse gjør mester, og det å ri en mann krever nettopp en god del øvelse. Kanskje noen har et naturtalent i ridning, men i de aller fleste tilfeller kommer ikke ridekunnskapene fra dag én. Det gjorde det i hvert fall ikke for meg, og jeg måtte dra på en god del humpetittenhumpetatten-turer, før jeg følte jeg fikk dreisen på det. Det er faktsk først i løpet av det siste året jeg føler jeg vet hva jeg holder på med, og der kommer vi igjen tilbake til trygghet og det å ha en partner man kommuniserer godt med. 

Men hvordan bør det egentlig gjøres? Det er veldig individuelt hva som foretrekkes, men likevel er det noen moves som er bankers, og noen du absolutt ikke bør finne på å gjøre under noen som helst omstendighet. Å prøve å skli ned på en penis uten å være våt nok er f.eks ikke godt for noen av dere. Ikke for deg, og i hvert fall ikke for han. Aldri, aldri prøv å press deg nedpå hvis du kjenner motstand, finn frem glidemiddelet hvis du har, eller bruk masse spytt som fungerer vel så bra. Når du har kommet deg nedpå begynner magien, og det er der du tar kontrollen over situasjonen. Det kan bli slitsomt som fy, du må være forberedt på noe som kan føles som en treningsøkt, men så er det jo veldig alright å la mannen nyte synet av deg, samtidig som han får mulighet til å slappe litt av innimellom all jobbingen.

Lek deg litt.. Jobb i sirkler, len deg fremover mens du beveger på rumpen, og ta ting helt i ditt eget tempo. Du er ikke nødt til å jobbe like kjapt som en duracellkanin på speed, for rolige bevegelser kan være vel så deilig for mannen som dem som foregår up tempo. Ved å reise deg opp slik at det kun er penishodet som er inni deg, har du muligheten til å bringe frem smilet på leppen hans. Beveg hoftene dine rundt og rundt noen ganger, før du brått sklir ned i bunn.. Da er du garantert et nydelig stønn fra din sengepartner. Dette må du gjerne gjenta noen ganger..

I tillegg kan du også prøve å lene deg litt tilbake slik at han får et herlig syn av seg selv inni deg, det blir garantert suksess. Her er det også mulig for han å ta på deg og stimulere klitoris, samtidig som du beveger deg i et fint og behagelig tempo. Dette kan selvfølgelig bli veldig fint for deg, og ved å lene deg litt frem slik at klitoris er godt plantet på eh ja.. Hva skal vi kalle det da.. Roten av penis, f.eks?, har du store muligheter for å komme, om du beveger deg litt frem og tilbake i penisens retning. Åhåj.. Jeg er så varm og svett nå! Knallrød i ansiktet er jeg faktisk, for dette er hett tema som kan være svært vanskelig å beskrive med tekst uten å bli litt varm i nakken. Jeg er jo som tidligere nevnt ingen ekspert, og ved å referere til egne historier samt inkludere litt juicy stuff mottatt fra venner, håper jeg å kunne gi noen velfungerende guidelines, selvom det kan virke ekstremt vanskelig til tider. Haha, skjønner dere hva jeg mener? 

Alright.. Vi fortsetter..

Virker det å ri fortsatt som en skummel affære som dere ikke vil få et bedre forhold til, er det ingen grunn til å fortvile. Det forventes ikke at du på død og liv SKAL ri partneren din, og det å ri er ikke en avgjørende stilling for at sexlivet skal være komplett. På en annen side skal dere vite at manglende erfaring ikke er en grunn til å fortvile. Hvem som helst kan bli en ekstremt flink rytter, og det kan jeg faktisk garantere.

Er dere klar over at en av mine venner holdt på å ri penisen av skaftet på mannen hun satt oppå da hun skulle ri for første gang, og som nå nylig har vært på et såkalt non stop sex train som hun og mannen kalte det så fint, hvor hun har ridd til hoftene har blitt støl? Joda, that’s right. Hun er helt forbann rå, hun beveger seg i himmelske bevegelser til mannens store glede, og dette til tross for at hun en gang gjorde det så feil at mannen holdt på å begynne å grine av smerte. Det som var avgjørende for henne for å bli god på dette området var kommunikasjon, og det å ha en partner hun faktisk er glad i og bryr seg om. En hun kan være seg selv rundt, og en hun tør å åpne seg opp for.

Kjære lesere.. Dette ble litt i heftigste laget, men såpass må vi tåle. Nå vil jeg gjerne oppfordre dere alle til å dele morsomme og gode historier samt erfaringer. Spesielt dere mannfolk, for her har dere mye å lære oss kvinner!HADE! Nå gjemmer jeg meg i et skur frem til i morgen. Haha!

 

 

Annonse